Κορυφαίος της σεζόν στην Bundesliga ο Ενκουνκού, άφησε πίσω Λεβαντόφσκι και Χάαλαντ (vid)
Ο Κριστόφ Ενκουνκού πραγματοποίησε μια εκπληκτική χρονιά με την Λειψία και αναδείχθηκε ο κορυφαίος όλων αφήνοντας πίσω του Χάαλαντ και Λεβαντόφσκι.
Ο Κριστόφ Ενκουνκού πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν με την φανέλα της Λειψία, καθώς αγωνίστηκε 35 φορές με την γερμανική ομάδα, ενώ κατάφερε να σημειώσει 25 τέρματα και να μοιράσει 15 ασίστ στους συμπαίκτες του.
Μάλιστα κατά την διάρκειας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου αναδείχθηκε τέσσερεις φορές ο καλύτερος παίκτης του μήνα αφήνοντας πίσω του μεγάλα ονόματα της Bundesliga, όπως τον Χάαλαντ και τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.
Ο Κριστόφ Ενκουνκού αναδείχθηκε ο κορυφαίος όλων για την ποδοσφαιρική χρονιά 2021-2022 στο πρωτάθλημα, ενώ, σε ό,τι αφορά σε όλες τις διοργανώσεις όπου έδωσε το «παρών», είχε συνολικά 34 τέρματα και 20 ασίστ σε 50 παιχνίδια.
Δείτε εδώ μερικά από τα καλύτερα στιγμιότυπα του Κριστόφ Ενκουνκού:
- Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0: Κατέκτησε το 29ο πρωτάθλημα στην ιστορία της η «Μπάρτσα»!
- Μίλαν-Αταλάντα 2-3: «Κραχ» των γηπεδούχων και κίνδυνος να χάσει το Champions League
- Όλα τα γκολ της αγωνιστικής σε πλέι οφ και πλέι άουτ της Super League (vids)
- Πλήρες ροτέισον από τον Μαρτίνεθ, στην ήττα της Βαλένθια από τη Μπασκόνια, πριν τον «τελικό» με Παναθηναϊκό
- Ο «δρόμος» της ΑΕΚ στο Champions League – Πότε είναι οι αγώνες
- Τραυματίστηκε o Καρέτσας και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια (vid)
- Πότε θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος στην ΑΕΚ
- Ο Μαρτίνεθ επιβεβαίωσε ότι είναι ξεπεσμένος ελίτ και ότι ο Λανουά είναι ακατάλληλος αρχιδιαιτητής (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442