Με το τέλος του ματς με τον Ολυμπιακό ο Γκρέγκορζ Κριχόβιακ έσπευσε να αποχαιρετήσει την Ελλάδα και την ΑΕΚ. Ο Πολωνός άσος ολοκλήρωσε την παρουσία του στην Ένωση και μέσω ανάρτησης είπε το δικό του «αντίο» στέλνοντας παράλληλα μήνυμα και για το μέλλον.
Η ανάρτηση του Κριχόβιακ:
«Μόνο η ελληνική φιλοξενία είναι πιο όμορφη από τα ελληνικά μνημεία. Ευχαριστώ πολύ για τη φανταστική υποστήριξη των εξαιρετικών οπαδών και για τον όμορφο χρόνο που πέρασα στην Ελλάδα. Ελπίζω να σας συναντήσω ξανά».
Only Greek hospitality is more beautiful than Greek monuments, thank you very much for the fantastic support of amazing fans and beautiful time spent in Greece, I hope to meet again ⚫️ #aekfamilypic.twitter.com/tXhuYy732e
— Grzegorz Krychowiak (@GrzegKrychowiak) May 17, 2022
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σύμφωνα με ανάρτηση δημοσιογράφου του ESPN, οι Μέμφις Γκριζλις είναι δεκτικοί πλέον σε προτάσεις για την παραχώρηση του 26χρονου αστέρα τους Τζά Μοράντ.
Άνεμος αλλαγής στην ΕΠΟ καθώς σε συνάντηση σε ταβέρνα της Κηφισιάς συζητήθηκαν τα προβλήματα της διαιτησίας λόγω «ακατάλληλου» Λανουά στην ηγεσία της ΚΕΔ
Ανεβαίνει η ένταση για τη διαιτησία στην Ιταλία καθώς τιμωρήθηκαν τρεις διαιτητές για πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ της Λάτσιο κόντρα στην Φιορεντίνα. Φωνάζουν για προβληματική εκπαίδευση οι ρέφερι