Οι Ντάλας Μάβερικς στο έκτο παιχνίδι της σειράς υποδέχτηκαν τους Φοίνιξ Σανς και με την πίεση του πρόορου αποκλεισμού κατάφεραν να επικρατήσουν με 113-86, έχοντας σε μεγάλη βραδιά για μια ακόμα φορά τον Λούκα Ντόντσιτς.
Το παιχνίδι έδειξε να κρίνεται από τα μισά της δεύτερης περιόδου όταν οι Μαβς κατάφεραν χάρη σε ένα επιμέρους σκορ 19-6 ξέφυγαν και έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 60-45. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι κράτησαν το προβάδισμα τους και έφτασαν τελικά στη νίκη με 113-86.
Ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν για ακόμα ένα βράδυ ο ηγέτης των Μαβς, τελειώνοντας τον αγώνα με 33 πόντους, 11 ριμπάουντ και 8 ασίστ, με τον Ρέτζι Μπούλοκ να προσθέτει 19 πόντους και τον Τζέιλεν Μπράνσον 18 πόντους. Από τη άλλη πλευρά για τους Σανς ο ΝτιΆντρε Έιτον είχε 21 πόντους και 11 ριμπάουντ και ο Ντέβιν Μπούκερ 19 πόντους (αλλά με 6/17 σουτ και 8 λάθη), ενώ ο Κρις Πολ έμεινε στους 13 πόντους με 4/7 σουτ, αλλά και 5 λάθη για 4 ασίστ.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Ολοκληρώνεται το βράδυ της Τετάρτης η δεύτερη ημέρα των ρεβάνς της ενδιάμεσης φάσης του Champions League και έτσι, στις δώδεκα γνωστές, προστίθενται οι τελευταίες τέσσερις ομάδες που θα βρεθούν στους «16».
Χωρίς Μιλουτίνοφ και Βεζένκοφ αλλά με στόχο τη νίκη που θα τον εδραιώσει περισσότερο στην τετράδα της Euroleague, αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας, το βράδυ της Τετάρτης.
Εντυπωσιακές εικόνες στην Ουαλία καθώς ο Αμερικανός ράπερ Snoop Dogg επισκέφθηκε για πρώτη φορά το γήπεδο της Σουόνσι, μετά την απόφασή του να μπει στο ιδιοκτησιακό σχήμα της και γνώρισε την αποθέωση!