Σκληρή απάντηση Θανάση Ευθυμιάδη στην Δέσποινα Μοίρου για το εργασιακό bullying – «Δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί»
Ο ηθοποιός απάντησε πρώτη φορά στην Δέσποινα Μοίρου
Συγγραφείς και καλλιτέχνες μίλησαν από κοντά με τους αναγνώστες τους με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.
Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν και ο Θανάσης Ευθυμιάδης, ο οποίος μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και ξεκαθάρισε τι συνέβη με την Δέσποινα Μοίρου.
«Όμορφη την ημέρα μου την κάνει όταν δίνω κάτι. Εάν η καρδιά μου λέει δώσε, δώσε. Δεν είναι αναγκαστικό να πάρω κιόλας. Συμπαντικά υπάρχει ισορροπία, έκλεισαν τα θέατρα και έγραψα ένα βιβλίο. Θέλω να πω, αφήνομαι στη ροή της ζωής και έρχονται όχι τα λεφτά, αλλά τα χρήματα. Η λέξη λεφτά έχει μία προστυχιά μέσα, ενώ το χρήμα έχει το χρειάζομαι».
«Είμαι 11 χρόνια μακριά από την τηλεόραση. Δεχόμουν προτάσεις κάθε χρονιά, απλά ήθελα να είναι κάτι που να αφήνει πίσω του ένα αισιόδοξο μήνυμα. Δεν ήθελα να κάνω κάτι που να τροφοδοτεί τον φόβο των ανθρώπων», δήλωσε και αποκάλυψε πως θα επιστρέψει τον Σεπτέμβρη στο MEGA με την εκπομπή «Ρίζες».
Σχετικά με την Δέσποινα Μοίρου, η οποία τον κατηγόρησε για εργασιακό bullying, δήλωσε: «Δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί. Απλώς κάποιοι δημοσιογράφοι λειτουργούν αντιδεοντολογικά. Τους είπε κάτι μία κοπέλα και δεν έψαξαν να βρουν τον σκηνοθέτη ή τον παραγωγό να τους πουν ότι δεν έχουμε παίξει μαζί. Δεν βρεθήκαμε ποτέ μόνοι μας, δεν κοιταχτήκαμε ποτέ».
«Δεν μου αρέσει η λέξη σύζυγος. Δεν είμαστε κάτω από τον ίδιο ζυγό», είπε για τη γυναίκα της ζωής του. «Είναι η Άννα και η Άννα είναι ελεύθερη. Εγώ σέβομαι την ελευθερία της κι εκείνη την δική μου. Δεν είμαστε κάτω από ένα ζυγό, αλλά κάτω από τη χαρά της ελευθερίας. Είναι η σύντροφός μου, η μητέρα των παιδιών μου, είναι η αγάπη μου».
Στην εκδήλωση βρέθηκε και η Ζέτα Δούκα, η οποία αναγνώρισε ότι μπορεί η κοινωνία να έχει αλλάξει, αλλά χρειάζονται και άλλα βήματα.
Ακόμη, η Μαρία Πολύζου τόνισε πως «όσο αναπνέει ο άνθρωπος πρέπει να αγωνίζεται. Έχω περάσει έναν καρκίνο και γνωρίζω τι σημαίνει η αυριανή ημέρα».
- Ξεπέρασε τα 16 δισ. ευρώ ο τζίρος των σούπερ μάρκετ το 2025 – Στην κορυφή τα τρόφιμα
- «Η βοήθεια είναι στο δρόμο» – Ο Τραμπ καλεί τους Ιρανούς να συνεχίσουν τις διαδηλώσεις
- Προβλήματα στην Παρτιζάν ενόψει Ολυμπιακού: Εκτός οι Μίλτον, Πάρκερ και Μπράουν
- Σπύρος Μελάς: Η φιλοθεάμων ομήγυρις στο Νησί της Μεσσηνίας
- «Are you Dead?» – Το μακάβριο app που έγινε viral για όσους ζουν μόνοι
- Συρία: Χιλιάδες Κούρδοι βγαίνουν στους δρόμους για να καταγγείλουν για τις σφαγές στο Χαλέπι
- Πώς η επιτυχία του Πελέ «γέννησε» τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Αργεντινής – Κομπίνες, ατυχήματα, βαρβαρότητα
- Μπλόκα: Σοβαρές αιχμές για τους αποσχισθέντες αγρότες – Στο τραπέζι blackout σε κεντρικά οδικά σημεία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)






























































![Βόλος: Συναγερμός στο νοσοκομείο – Άνδρας απειλεί να πέσει στο κενό [εικόνες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/a2-4-1200x776-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442