Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άννα Κανδύλη: Η «σιδηρά κυρία» του δικαστικού ρεπορτάζ αποκαλύπτεται!

Άννα Κανδύλη: Η «σιδηρά κυρία» του δικαστικού ρεπορτάζ αποκαλύπτεται!

Η ίδια αποκάλυψε ότι ο κόσμος την προσεγγίζει στο δρόμο και τις κάνει ερωτήσεις για διάφορες υποθέσεις.

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε την Άννα Κανδύλη, τη «σιδηρά κυρία» του δικαστικού ρεπορτάζ, η οποία έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τη ζωή και την καριέρα της!

«Κάνω πάνω από 20 χρόνια δικαστικό ρεπορτάζ, έχω κάνει κι άλλα ρεπορτάζ, αλλά εδώ… ξέμεινα», είπε η δημοσιογράφος γελώντας, ενώ πρόσθεσε ότι «Η πρώτη δίκη που κάλυψα ήταν αυτή της 17 Νοέμβρη, και αυτή είναι και η μεγαλύτερη υπόθεση που έχω καλύψει μέχρι στιγμής».

«Όταν δε δουλεύω όπως θέλω, με τους δικούς μου κανόνες, φεύγω και δεν έχω μείνει ούτε μία ημέρα χωρίς δουλειά», ξεκαθάρισε η Άννα Κανδύλη.

Αναφερόμενη στις δυσκολίες του επαγγέλματός της, η ίδια εξήγησε ότι «Έχω δει πολλούς ανθρώπους να πηγαίνουν φυλακή, ακόμα μου προκαλεί ένα βάρος κάθε φορά που το βλέπω. Μιλάω περισσότερο για περιπτώσεις οικονομικών εγκλημάτων».

Σχετικά με υποθέσεις που την έχουν συγκλονίσει, η Άννα Κανδύλη αναφέρθηκε στην περίπτωση της μικρής Άννυς.

«Είναι στιγμές στο ρεπορτάζ που λες “δεν το αντέχω”, δε μένεις αλώβητος κι ας αποστασιοποιείσαι. Όταν διάβασα τη δικογραφία για τη μικρή Άννυ, ταράχτηκα πάρα πολύ, ήταν οδυνηρό», είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια αποκάλυψε ότι ο κόσμος την προσεγγίζει στο δρόμο και τις κάνει ερωτήσεις για διάφορες υποθέσεις.

Αναφερόμενη στα της επικαιρότητας, και στην υπόθεση της Πάτρας, η Άννα Κανδύλη είπε ότι «Μέχρι στιγμής όλα τα στοιχεία για τη Ρούλα Πισπιρίγκου είναι εις βάρος της, αλλά υπάρχει πάντα το τεκμήριο της αθωότητας».

«Από πολύ μικρή ήθελα να γίνω δημοσιογράφος, αλλά έχω ασχοληθεί και με το εμπόριο, είχα και μεγάλο κλαμπ και μαγαζί με δίσκους», σημείωσε σχετικά με την απόφασή τους να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία, ενώ αναφέρθηκε και στις απειλές που έχει δεχτεί.

«Κάποιες φορές έχω δεχτεί απειλές, αλλά δε με πτοούν», είπε.

Σχετικά με την προσωπική της ζωή, η Άννα Κανδύλη σημείωσε ότι «Είμαι παντρεμένη. Ο άνδρας μου ήταν πολλά χρόνια δημοσιογράφος και μπορεί να με καταλάβει, δεν είχαμε ανταγωνισμό».

Σε ό,τι αφορά στην απόφασή της να μην κάνει παιδί, σχολίασε: «Γιατί να έχω συνέχεια με ένα παιδί; Από πολύ μικρή είχα αποφασίσει ότι δε θα κάνω παιδιά, δεν είμαστε όλοι γεννημένοι για γονείς. Μέχρι τώρα δεν το έχω μετανιώσει».

Τέλος, η Άννα Κανδύλη μίλησε για την απώλεια των γονιών της, περιγράφοντας: «Τα τελευταία πέντε χρόνια έχω χάσει και τους δυο μου γονείς, η απώλεια είναι απώλεια».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024