Εκφοβισμός δημοσιογράφων και βουλευτών της αντιπολίτευσης, ποινικοποίηση της κριτικής. Ετσι λειτουργούν τα καθεστώτα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κυβέρνηση είναι (;) συμπτωματική
Το πορτογαλικό ποδόσφαιρο αποθεώνει τον Μαρτίνς [pic]
Ο πρόεδρος της πορτογαλικής Ομοσπονδίας και ο πρόεδρος της λίγκας της χώρας υποκλίθηκαν στον Πέδρο Μαρτίνς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό κι εκείνος με τη σειρά του τους ευχαρίστησε με μήνυμα στα social media.
Η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό δεν έμεινε, όπως είναι λογικό, στα στενά όρια της Ελλάδας, αλλά ταξίδεψε σε όλη την Ευρώπη. Και δη στην Πορτογαλία από όπου κατάγεται ο Πέδρο Μαρτίνς.
Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» πρόσθεσε ακόμη έναν τίτλο στη συλλογή του, με την κατάκτηση του τρίτου πρωταθλήματος στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στην Ελλάδα, «υποχρεώνοντας» την ηγεσία του πορτογαλικού ποδοσφαίρου να του υποκλιθεί.
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της πορτογαλικής Ομοσπονδίας και ο πρόεδρος της λίγκας της χώρας έστειλαν τα συγχαρητήριά τους στον Μαρτίνς ο οποίος με τη σειρά του τους ευχαρίστησε μέσω μηνύματος στα social media.
Η ανάρτηση του Μαρτίνς:
«Το ευχαριστώ είναι μέρος οποιουδήποτε ταξιδιού. Στο συγκεκριμένο που με έχει κάνει να νιώθω τόσο ευτυχισμένο και «γεμάτο», έχω λάβει εκατοντάδες συγχαρητήρια τις τελευταίες ώρες, και αυτά που προέρχονται από την χώρα μου, την Πορτογαλία, έχουν όπως φαντάζεστε μια ιδιαίτερη σημασία. Έτσι δηλώνω δημόσια τις ευχαριστίες μου σε δυο από τους σπουδαιότερους θεσμούς του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της πορτογαλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, δρ. Φερνάντο Γκόμες και τον Πρόεδρο της πορτογαλικής Λίγκας, δρ. Πέδρο Προέντσα, για τα συγχαρητήρια που μου έδωσαν και με έκαναν πολύ υπερήφανο!»
Με γκολ του Σέσκο στο 90'+6' η Γιουνάιτεντ απέφυγε την ήττα κόντρα στη Γουέστ Χαμ (1-1) όμως και κρατήθηκε στην 4η της βαθμολογίας, μετά το 2-2 της Τσέλσι με τη Λιντς.
Η Τσέλσι ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 ως το 66′, όμως η Λιντς έκανε μεγάλη επιστροφή στο Στάμφορντ Μπριτζ αποσπώντας 2-2, για την 26η αγωνιστική της Premier League. Έχασαν έδαφος για την 4άδα οι μπλε.
Παίκτες όπως ο Τζέιμς, ο Μίροτιτς, ο Μπλοσομγκέιμ αλλά και ο Ντιαλό κάθε άλλο παρά σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται στη Μονακό, παρά το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος προσπαθεί να βρει