Βανέσα Μπράιαντ: «Σε αγαπώ… Χρόνια πολλά Mamacita»
Μία ανάρτηση αφιερωμένη στην κόρη της, Τζίτζι, που σκοτώθηκε με ελικόπτερο μαζί με τον πατέρα της, Κόμπι, έκανε η Βανέσα Μπράιαντ.
Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν στις 26 Ιανουαρίου από το θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του Τζιάνα, που συγκλόνισε όλον τον πλανήτη.
Τότε το ελικόπτερο του πρώην σούπερ σταρ των Λέικερς συνετρίβη στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνιας.
Ακόμη επτά άτομα που επέβαιναν σε αυτό είχαν χάσει τη ζωή τους.
Η σύζυγος του Black Mamba, Βανέσα, δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεό τους στα social media.
Η Τζίτζι αν ζούσε θα έκλεινε την Πρωτομαγιά τα 16 της χρόνια και φυσικά τόσο η μητέρα της, όσο και η αδερφή της, δεν την ξέχασαν.
«Σ’ αγαπώ μωρό μου, Χρόνια Πολλά Mamacita», έγραψε η Βανέσα για την κόρη της.
«Ευτυχισμένα 16α γενέθλια αγαπημένη μου Τζίτζι. Σε αγαπώ ως τον ουρανό και πίσω. Για πάντα!», ανέφερε σε δική της ανάρτηση η μεγαλύτερη αδερφή της, Νατάλια.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Το κλειδί για να βγάλεις χρήματα από τον χρυσό είναι η αστάθεια, λέει έμπορος πολύτιμων μετάλλων
- Διατροφή: Μπορούμε να απολαύσουμε και πάλι το φαγητό;
- Καιρός: Βροχές σε όλη τη χώρα και αφρικανική σκόνη σε νότια και δυτικά – Πέφτει η θερμοκρασία
- Ακίνητα: Πώς τα διαζύγια και οι singles ανεβάζουν τα ενοίκια – Η νέα πραγματικότητα της στέγης
- Ο Φάρος της Αλεξάνδρειας παίρνει «σάρκα και οστά» με τη βοήθεια της τεχνολογίας: Το θαύμα που ξαναχτίζεται σε 3D
- Αυτό που διαβάζουν οι άνδρες: Η επιστήμη ξέρει τι βιβλία τους αρέσουν
- ΕΡΓΑΝΗ: Το 2025 έκλεισε με βροχή απολύσεων – Τι μας περιμένει το 2026
- Ο Διάβολος Φοράει Prada 2: Το επώδυνο μυστικό της Μέριλ Στριπ και η επιστροφή – «Έπαθα μετατραυματικό στρες»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/gurpreet-singh-BGUt0Fq1I78-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442