Η βροχή τα έκανε… μαντάρα στη Βαρκελώνη, με τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Ίλια Ιβάσκα να οδηγείται σε οριστική διακοπή. Η έντονη βροχόπτωση έκανε δύσκολη τη ζωή των δυο αθλητών, με το ματς να συνεχίζεται αύριο.
Μετά από μόλις ένα γκέιμ, ο Κάρλος Μπερνάρντες διέκοψε αρχικά τον αγώνα για σχεδόν 2,5 ώρες. Οταν σταμάτησε η βροχή, οι δυο αθλητές επέστρεψαν στο court και πρόλαβαν να αγωνιστούν για άλλα πέντε γκέιμ.
Με το σκορ στο 5-1 υπέρ του Στέφανου Τσιτσιπά, ο Έλληνας τενίστας ετοιμαζόταν να σερβίρει για το πρώτο σετ, αλλά ο καιρός είχε άλλα… σχέδια.
Η έντονη βροχόπτωση έκανε και πάλι την εμφάνισή της, με τον διαιτητή να αποφασίζει την οριστική διακοπή του αγώνα.
Ετσι, ο αγώνας θα συνεχιστεί τη Μεγάλη Πέμπτη στις 14.00, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να έχει το πλεονέκτημα μετά και το σημερινό 5-1.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Παρότι η περίοδος για τις μετακινήσεις παικτών στο NBA ολοκληρώθηκε για φέτος, παρότι ο ίδιος και το Μιλγουόκι δηλώνουν πως... μένουν μαζί, το τελευταίο ρεπορτάζ από τις ΗΠΑ κάνει λόγο για σχέδιο των Λος Άντζελες Λέικερς ώστε να μετακομίσει ο Greak Freak στην Καλιφόρνια το καλοκαίρι!
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ επέστρεψε στην Ελλάδα μετά το ταξίδι στις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους και τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Ανδρέας Τεττέη μεγαλούργησε στο ντεμπούτο του στα ευρωπαϊκά γήπεδα, αλλά ο Παναθηναϊκός έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν.
Ο Κωνσταντίνος Καρέτσας συνεχίζει να... μαγεύει με τη φανέλα της Γκενκ και μετά το τελευταίο ματς κόντρα στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ δήλωσε έτοιμος να αρχίσει να σκοράρει και περισσότερο.