Πιο συγκεκριμένα την τελευταία του πνοή άφησε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ο 48χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Κώστας Γκαλαμέλος έχοντας υποστεί ανακοπή καρδιάς.
Συγκεκριμένα, έπαιζε σε φιλικό τουρνουά παλαιμάχων που είχαν διοργανώσει οι παλαίμαχοι του Λεβαδειακού στο στάδιο Λιβαδειάς με παλαίμαχους του ΠΑΟΚ, του Απόλλωνα Σμύρνης και του Παναιτωλικού.
Ο Γκαλαμέλος κατέρρευσε στο γήπεδο και αμέσως βρέθηκαν πάνω του διασώστες του Ερυθρού Σταυρού, ο δήμαρχος Λιβαδαίων Τάκης Ταγκαλέγκας που είναι γιατρός, ο αντιπεριφερειάρχης Ιωάννης Περγαντάς, επίσης γιατρός.
Ο 48χρονος βετεράνος ποδοσφαιριστής διακομίστηκε στο νοσοκομείο της πόλης, όπου διαπιστώθηκε, απλά, ο θάνατός του.
Στην καριέρα του αγωνίστηκε για χρόνια στον Λεβαδειακό, ακόμα και στην Α’ Εθνική, Παναιγιάλειο, Φωστήρα Χαλκηδόνα σε Β’ και Γ’ Εθνική, αλλά και σε Αναγέννηση Ορχομενού και Δάφνη Λιβανάτων.
Ο Νταβίντε Καλάμπρια μίλησε στο match programme του Παναθηναϊκός - Πλζεν, με τον Ιταλό να δηλώνει χαρούμενος για τη συνεργασία του με τον Ράφα Μπενίτεθ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στους στόχους του με το «τριφύλλι».
Για την απόκτηση του Μόντε Μόρις, την πιθανή μεταγραφή «ψηλού», τον τραυματισμό του Γουόρντ και το επικείμενο ματς με την Μπαρτσελόνα, μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τη Βαρκελώνη.