Η Μονακό έδωσε το τελευταίο της παιχνίδι πριν τα πλέι-οφ της Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Σάσα Ομπράντοβιτς να μιλά για τη νίκη επί της Ορτέζ, αλλά και για το επικείμενο ματς με τους Ερυθρόλευκους.
Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του έκανε ό,τι χρειαζόταν για να πάρει τη νίκη, ενώ επισήμανε πως στο πίσω μέρος του μυαλού των παικτών των παικτών του υπήρχαν οι Πειραιώτες.
Οι δηλώσεις του Σάσα Ομπράντοβιτς:
«Η ομάδα έκανε ό,τι χρειαζόταν για να κερδίσει αυτό το ματς, είμαι ευχαριστημένος με τη συμπεριφορά και την απόδοση των παικτών μου. Φυσικά, θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει κάποια λάθη, αλλά συνολικά είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού.
Οι παίκτες κατάφεραν να διαχειριστούν ότι στο πίσω μέρος του μυαλού τους υπήρχε το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, κάτι που δεν ήταν τόσο προφανές. Ήταν καλό που είδαμε ότι τα παιδιά μπόρεσαν να βρουν την ενέργεια που χρειαζόταν».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Ο Κόρι Τζόζεφ ετοιμάζεται για την επιστροφή του στα παρκέ κόντρα στη Ζαλγκίρις και ο Αμερικανός μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την κατάστασή του, δηλώνοντας πως νιώθει ακόμη καλύτερα απ’ ότι πριν τραυματιστεί.
Ο Λιονέλ Μέσι φιλοξενήθηκε σε γνωστό podcast και μεταξύ των όσων ποδοσφαιρικών αναφέρθηκε, ο θρύλος της μπάλας αποκάλυψε και τι είναι αυτό που μετανιώνει περισσότερο από καθετί στη ζωή του...
Επιστροφή στο Ηράκλειο για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, αφού η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να πραγματοποιηθεί φιλικό ματς για τη γαλανόλευκη τον Ιούνιο, στο Παγκρήτιο.