Ο Σάσα Ομπράντοβιτς σε δηλώσεις που παραχώρησε τόνισε ότι η Μονακό συνεχίζει τις υποχρεώσεις της με μεγάλη αυτοπεποίθηση για να μπει στα πλέι οφ της Euroleague, κάτι το οποίο αν γίνει θα είναι μεγάλη επιτυχία για μια ομάδα που αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Euroleague, όπως είπε και ο ίδιος.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τον τρόπο που έπαιξαν, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο αμυντικά. Ξεκινήσαμε λίγο απρόσεκτα, αλλά βελτιωθήκαμε και επιτρέψαμε στην Αρμάνι να βάλει μόνο 26 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που είναι εξαιρετική δουλειά.
Συνεχίζουμε με μεγάλη αυτοπεποίθηση και ανυπομονούμε για τα επόμενα παιχνίδια. Ελπίζω ότι αυτό θα μας επιτρέψει να μπούμε στα πλέι οφ, κάτι που είναι μεγάλη επιτυχία για μια ομάδα που αγωνίζεται για πρώτη φορά στην Euroleague.
Μαθαίνουμε από κάθε παιχνίδι και υπάρχουν πολλοί παίκτες που δεν είχαν εμπειρία στην Euroleague πριν. Βγήκαμε από τα αποδυτήρια στο τρίτο δεκάλεπτο ξέροντας τι έπρεπε να κάνουμε. Τα παιδιά είναι όλοι στην… ίδια σελίδα και αυτό μας δίνει επίσης μεγάλη ελευθερία στην επίθεση».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η επιλογή του Ιβανίσεβιτς, σε μια δύσκολη χρονική περίοδο για τον Τσιτσιπά, αποδείχθηκε λανθασμένη, γιατί τελικά ο Στέφανος πίστεψε περισσότερο στον Γκόραν από ότι ο Κροάτης προπονητής στον Ελληνα τενίστα.
LIVE: Ζαλγκίρις Κάουνας – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ζαλγκίρις Κάουνας – Ολυμπιακός για την 29η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
LIVE: Αταλάντα – Ντόρτμουντ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Ντόρτμουντ για τα νοκ-άουτ play offs του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 7.