Εξελίξεις στη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα – Διώξεις στη σύντροφο και σε φίλο του ανιψιού
Η σύντροφος του ανιψιού του ιδιοκτήτη και ένας φίλος του κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία.
Συνεχείς είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας στο κάμπινγκ στη Φοινικούντα, τον Οκτώβριο του 2025 που σόκαρε τη χώρα.
Υπενθυμίζεται ότι για τη διπλή δολοφονία του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ και του επιστάτη έχουν προφυλακιστεί τέσσερα άτομα: δύο 22χρονοι που θεωρούνται ο φυσικός αυτουργός και ο συνεργός του, καθώς και ο 33χρονος ανιψιός του ιδιοκτήτη και ένας φίλος του, που θεωρούνται ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ύστερα από την επανεκτίμηση των στοιχείων από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, το κατηγορητήριο τροποποιήθηκε, καθώς η δικαστική λειτουργός κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο 22χρονος Χ.Τ., που αρχικά εμφανιζόταν ως συνεργός είναι τελικά ο φερόμενος ως εκτελεστής.
Στοιχεία για τη σύντροφο του ανιψιού
Πλέον, πέραν των τεσσάρων προσώπων που έχουν ήδη προφυλακιστεί, στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης μπαίνει και η σύντροφος του προφυλακισμένου ανιψιού του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ, καθώς της ασκήθηκε δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι με την ίδια κατηγορία διώκεται και παιδικός φίλος του 33χρονου ανιψιού του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ.
Υπενθυμίζεται πως οι δυο τους ήταν στο αυτοκίνητο πίσω από το όχημα του ανιψιού, όταν εκείνος πήγε στην Καλαμάτα τον έναν 22χρονο μετά τη δολοφονία, με την πρόφαση ότι ήθελε να επισκεφτεί τη μητέρα του.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί, η σύντροφος του ανιψιού βρισκόταν στο αυτοκίνητο με οδηγό τον φίλο του 33χρονου και συνομιλούσε με τον ανιψιό για να τον προειδοποιήσει αν στο δρόμο θα συναντούσαν κάποιο περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας.
- Ισπανία: 6 νεκροί σε δασική πυρκαγιά στην Αλμερία – Ορισμένοι βρέθηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους
- Η κυβέρνηση Τραμπ χαλαρώνει τους κανόνες για τις εκπομπές ρύπων από βαριά φορτηγά
- Τσεχία: Πυρκαγιά καταστρέφει 70.000 ζευγάρια παπούτσια της εμβληματικής υποδηματοποιίας Bata
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Οδηγός ανθρωπιστικής βοήθειας πυροβολήθηκε στο κεφάλι από στρατιώτη του Ισραήλ ενώ στέκονταν με τα χέρια ψηλά
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Volkswagen: Εγκρίθηκαν μέτρα εξυγίανσης χωρίς, προς το παρόν, απολύσεις και κλείσιμο εργοστασίων
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442