Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία «παίρνουν» το Euro 2028
Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, η Ρωσία και η Τουρκία αποφάσισαν να αποσυρθούν από τη διεκδίκηση του Euro 2028, με με την υποψηφιότητα του Ηνωμένου Βασιλείου μαζί με την Ιρλανδία να μένει πλέον μόνη της…
Επιστροφή στο Νησί για το Euro! Τουλάχιστον έτσι αναφέρουν τα αγγλικά Μέσα.
Παρότι ο ανταγωνισμός για το Euro του 2028 ήταν μεγάλος, φαίνεται πως τελικά το Ηνωμένο Βασίλειο, μαζί με την Ιρλανδία θα φιλοξενήσουν τη μεγάλη διοργάνωση που θα διεξαχθεί σε περίπου έξι χρόνια από τώρα.
Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η Τουρκία έχει αποφασίσει να αποσυρθεί εντελώς από τη διεκδίκηση της διοργάνωσης, την ώρα που το θέμα για τη Ρωσία έχει κάνει… φτερά, μετά και την απόφαση του Βλαντιμίρ Πούτιν να διατάξει στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και περίπου δέκα ημέρες.
Έτσι, το Ηνωμένο Βασίλειο, μαζί με την Ιρλανδία θα φιλοξενήσουν το Euro του 2028, όπως αναφέρουν τα Μέσα από το Νησί.
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί