Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Σοκ και στο ουκρανικό ποδόσφαιρο. Όπως έγινε γνωστό, αργά το βράδυ της Παρασκευής έπεσε νεκρός ο πρώην τερματοφύλακας της Καρπάτι Λβιβ, Βιτάλι Σαπίλο.
Ο Σαπίλο ήταν 21 ετών και είχε αναλάβει τον ρόλο του διοικητή άρματος μάχης, κοντά στο Κίεβο. Όπως έγινε γνωστό, ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή κοντά στην πρωτεύουσα μετά από πυρά των Ρώσων.
Ο Βιτάλι Σαπίλο ξενίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Καρπάτι Λβιβ. Αγωνίστηκε κυρίως στη δεύτερη ομάδα του συλλόγου, έχοντας ως όνειρο να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Γκενκ χρειάστηκε την παράταση για να περάσει στους «16» του Europa League (1-3 κ.δ, 3-3 παρ.). Πρόκριση και για την Μπολόνια (1-0). Δείτε τις ομάδες που προκρίθηκαν.