Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο νέο επεισόδιο του Survivor, λίγες ώρες μετά το έπαθλο Επικοινωνίας.
«Δεν είχα δώσει το τηλέφωνο του μπαμπά μου στην Επικοινωνία. Δεν τον έχω συναντήσει και δεν του έχω μιλήσει από επιλογή, πριν το Survivor» ανέφερε αρχικά το μοντέλο.
«Είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει πάρα πολύ δύσκολα στη ζωή του. Το μόνο φάουλ που έχει κάνει είναι ότι είχε για πάρα πολλά χρόνια έναν εθισμό, τον οποίο μέχρι να ενηλικιωθώ εγώ, δεν τον ξεπέρασε ποτέ. Ακόμη και σήμερα, πάρα πολλές φορές, υποτροπιάζει και μετά συνέρχεται», είπε δακρυσμένη η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας