Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάρπαθος: Αυτά είναι τα πρώτα στοιχεία των Αρχών για το ροζ βίντεο - Σε εξέλιξη οι έρευνες για την αυτοκτονία του πατέρα

Κάρπαθος: Αυτά είναι τα πρώτα στοιχεία των Αρχών για το ροζ βίντεο – Σε εξέλιξη οι έρευνες για την αυτοκτονία του πατέρα

Ο άλλος άνδρας, που φέρεται να συμμετέχει στην ερωτική συνεύρεση, προέβη σε καταγγελίες που προκάλεσαν νέο κύκλο ερευνών.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την προέλευση του ροζ βίντεο με τις προσωπικές στιγμές ενός νεαρού άνδρα, η διακίνηση του οποίου φέρεται να στάθηκε η αφορμή για να αυτοκτονήσει ο πατέρας του στην Κάρπαθο.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος του ακριτικού νησιού σε συνεργασία με επιτελείς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, έχουν ληφθεί ανωμοτί καταθέσεις από 6  άτομα που φέρονται να είχαν στην κατοχή τους το βίντεο με προσωπικές στιγμές του 32χρονου με τον εφήμερο σύντροφό του.

Είχε μαγνητοσκοπηθεί πριν 6 με 7 χρόνια

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική»,το εν λόγω βίντεο δεν ήταν καινούριο αλλά είχε μαγνητοσκοπηθεί τουλάχιστον πριν από 6-7 έτη.

Μια άλλη εκδοχή αναφέρει ότι ο άλλος άνδρας, που φέρεται να συμμετέχει στην ερωτική συνεύρεση, προέβη σε καταγγελίες που προκάλεσαν νέο κύκλο ερευνών.

Ο εμφανιζόμενος αρχικώς ως εφήμερος σύντροφος του γιου του αυτόχειρα φέρεται να διαψεύδει ότι ήταν εκείνος στο βίντεο δημόσια, αν και από την έρευνα φέρεται να προέκυψε ότι είχε δώσει το βίντεο σε συνάδελφό του.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης που διεξάγεται για τις συνθήκες θανάτου του 60χρονου η κ. Εισαγγελέας, παρήγγειλε ενδελεχή έρευνα τυχόν κακουργηματικής συλλογής, αποθήκευσης, μετάδοσης κλπ. προσωπικών δεδομένων του υιού του θύματος, με σκοπό ηθικής βλάβης της οικογένειας και του θύματος και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης μέσω της ανηκέστου ψυχικής βλάβης, που συστηματικά προκλήθηκε στο θύμα με τον ανωτέρω τρόπο.

Περιπλέκεται η υπόθεση

Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει επιπλέον το γεγονός ότι διαψεύδονται και συγγενείς του αυτόχειρα που δημοσίως δήλωσαν ότι το βίντεο στάθηκε αφορμή για να θέσει τέρμα στην ζωή του ο 60χρονος, καθώς πλέον υποστηρίζεται από μάρτυρες ότι δεν ήταν αυτός ο λόγος.

Το μεσημέρι της Τρίτης 15 Φεβρουαρίου ο 60χρονος σε στάβλο έξω από την οικία του έθεσε τέρμα στη ζωή του με τη χρήση κυνηγετικής καραμπίνας, ενώ οικείο του πρόσωπο ισχυρίζεται ότι δεν ήταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση και ήθελε να πουλήσει τα ζώα του.

Σύμφωα με την ίδια πιγή ο γιος έχει απασχολήσει εξάλλου την δικαιοσύνη σε υπόθεση διάθεσης μικροποσότητας ναρκωτικών για ιδίαν χρήση σε μια γυναίκα, και μάλιστα εκκρεμεί δίκη μετά από αναβολή όπου και θα επιδιώξει την αθώωσή του.

Σημειώνεται ότι πληροφορίες που δεν επιβεβαιώθηκαν αρμοδίως θέλουν τις αρχές να εξετάζουν κι άλλα βίντεο με πρωταγωνιστές εκτός από άνδρες και γυναίκες του νησιού.

Σε κάθε περίπτωση, τα κινητά που ελέγχονται θα αποσταλούν για πραγματογνωμοσύνη στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024