Πήρε το «αιώνιο» ντέρμπι της Κ17 ο Ολυμπιακός (3-1)
Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-1 στο ντέρμπι «αιωνίων» της Κ17.
Μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Super League Κ17 ο Ολυμπιακός που επικράτησε 3-1 του Παναθηναϊκού.
Με αυτόν τον τρόπο και με δύο αγωνιστικές να απομένουν, η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη ανέβηκε στη δεύτερη θέση με 32 βαθμούς, μόλις δύο λιγότερους από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, έχοντας εξασφαλισμένη θέση στο Final Four.
Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 26’ με τον Μοίρα έπειτα από ασίστ του Αρσενίδη ενώ με το «καλημέρα» στο δεύτερο μέρος (48’), ο Παπακανέλλος διαμόρφωσε το 2-0.
Οι «πράσινοι» μείωσαν με πέναλτι του Νότα στο 75’ αλλά ο Μαυρόπουλος στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Ολυμπιακού, περνώντας την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
- Πέσιτς: «Αυτό που κάνει η Euroleague είναι καταστροφικό»
- Σάντος: «Σκληρή ομάδα ο Ολυμπιακός»
- Πότε θα παίξει η Σάκκαρη κόντρα στην Αντρέεβα για τον δεύτερο γύρο του Australian Open
- Ο Κωστούλας έβαλε… φωτιά στο «X» με το «ψαλιδάκι»: «El Babinho, το αστέρι της Μπράιτον είναι εδώ» (vids)
- Ο Κωστούλας «τρέλανε» το Νησί: Υπόκλιση από τα Μέσα στην Αγγλία για το απίθανο «ψαλίδακι» (pic, vid)
- «Θέλει μεγάλη αυτοπεποίθηση να κάνει κάτι τέτοιο» – Ο Ανρί αποθέωσε τον Κωστούλα για το «ψαλιδάκι» (vids)
- Να δώσει συνέχεια στο σερί κόντρα στη Μακάμπι ο Ολυμπιακός – Ψάχνει αντίδραση στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός
- Με… όπλο τον κόσμο του και στόχο μόνο τη νίκη κόντρα στη Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442