Το χόκεϊ επί πάγου είναι σκληρό και ενίοτε επώδυνο άθλημα. Γλιστρήματα στον πάγο, συγκρούσεις, χτυπήματα με τα μπαστούνια, καμιά φορά και με τις λεπίδες στα πέδιλα, όλα είναι στο πρόγραμμα.
Όμως, σε αγώνα στις ΗΠΑ η κατάσταση ξέφυγε μεταξύ δύο παικτών, που είχαν… θέματα να λύσουν και το πήραν πολύ προσωπικά.
Ο Νικ Ντεσλόριες των «Ντακς» και ο Τζέιμι Ολέκσιακ των «Κράκεν» ξεκίνησαν… μανούρα την ώρα του ματς.
Άρχισε να γρονθοκοπεί ο ένας τον άλλον και κανείς δεν υποχωρούσε.
Μάλιστα, οι γροθιές έβγαλαν το κράνος του ενός από τη θέση του και οι διαιτητές για ώρα δεν τολμούσαν να παρέμβουν.
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα βλέποντας τον Ντοναρούμα... ίπταται στο 90+8' και να διατηρεί το 2-1 για τη Σίτι στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, είχε μια τέτοια αντίδραση που έγινε viral!
Η αμφιβολία που υπήρχε μέσα της έχει φύγει. Νιώθει καλά, πατάει γερά και έχει εξαιρετική ψυχολογία. Παίζει επιθετικά και συνδυάζει τα καλά αποτελέσματα με θέαμα.