Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία για το προφίλ ενός από τους νεαρούς που έχει συλληφθεί ως ύποπτος για τη δολοφονική επίθεση του Άλκη Καμπανού, καθώς είχε πέσει και ο ίδιος θύμα οπαδικής βίας, σε ενέδρα στην Καλαμαριά, πριν από μερικούς μήνες.
Σύμφωνα με το ThessToday.gr, πριν από περίπου εννέα μήνες ένας από τους συλληφθέντες ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε στο σώμα και στο πρόσωπο από ομάδα αγνώστων στην περιοχή της Καλαμαριάς.
Στη συνέχεια είχε οδηγηθεί στο νοσοκομείο για άμεση χειρουργική επέμβαση στο μάτι.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πίσω από το επεισόδιο κρύβονταν οπαδικές διαφορές, ενώ εκείνος ανάρρωσε μετά την επιτυχημένη εγχείρηση στο νοσοκομείο.
Έπαιζε σε ομάδα που συνεργάζεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον έδιωξαν λόγω συμπεριφοράς
Ο 21χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr, έπαιζε σε ακαδημία ποδοσφαίρου που συνεργάζεται με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία μάλιστα φέρει το ίδιο έμβλημα στη φανέλα.
Πηγές από το περιβάλλον της ομάδας εξηγούν ότι έπαιξε επτά μήνες, ενώ το 2015 τον έδιωξαν λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς. Τον επόμενο χρόνο οδηγήθηκε σε άλλη ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ λίγο καιρό αργότερα σταμάτησε το ποδόσφαιρο.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίστηκαν σήμερα για τους υποψήφιους των ΓΕΛ με την εξέταση σε Αρχαία Ελληνικά, Μαθηματικά και Βιολογία - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις απαντήσεις
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα