Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δολοφονία Άλκη: Στην οικογένεια του 19χρονου τα κασκόλ, οι φανέλες και τα γράμματα

Δολοφονία Άλκη: Στην οικογένεια του 19χρονου τα κασκόλ, οι φανέλες και τα γράμματα

Στους γονείς του Άλκη στη Βέροια τα αφιερώματα στη μνήμη του.

Στην οικογένεια του Άλκη θα μεταφερθούν σε κούτες τα εκατοντάδες αντικείμενα που συγκέντρωσαν αθλητές, εκπρόσωποι και φίλαθλοι άλλων ομάδων, αλλά και απλοί πολίτες, ως φόρο τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου 19χρονου, που έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της προηγούμενης Τρίτης.

Εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη Άρη έφτασαν στο σημείο από νωρίς το πρωί της Δευτέρας και με αφορμή την επικείμενη καταιγίδα που ενδεχομένως «χτυπήσει» με δυνατούς ανέμους και βροχοπτώσεις την πόλη της Θεσσαλονίκης, αποφάσισαν να προστατεύσουν τα εκατοντάδες αντικείμενα που συγκεντρώθηκαν στη μνήμη του Άλκη, πλην των κεριών και των λουλουδιών.

Σε συνεννόηση με την οικογένειά του αποφασίστηκε να παραλάβει τις κούτες με τα κασκόλ, τις φανέλες και τα γράμματα, ο ξάδελφος του 19χρονου, επίσης Άλκης στο όνομα.

Κατασκευή μνημείου

Όπως μεταφέρουν στο ThessToday.gr εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη Άρη, μετά τη συλλογή και μεταφορά των αντικειμένων, το πιο πιθανό σενάριο είναι να κατασκευαστεί μνημείο στο σημείο όπου ξεψύχησε μετά από τη δολοφονική επίθεση ο Άλκης Καμπανός.

Συγκλονιστικό είναι την ίδια ώρα το κύμα συμπαράστασης από όλη την Ελλάδα μετά τη δολοφονία του 19χρονου. «Άλκη ζωντανός, για πάντα Αρειανός» είναι το σύνθημα το οποίο ακούστηκε στους αγώνες του Σαββατοκύριακου στα ελληνικά γήπεδα, με τις ομάδες όλων των κατηγοριών να στέλνουν κι αυτοί με τη σειρά τους μήνυμα ενάντια στην οπαδική βία.

Sports in

Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απαρηγόρητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος που έκανε στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι και είχε πολλές έντονες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024