Νικηφόρα συνέχισε στο πρωτάθλημα η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, μετά την εκτός έδρας νίκη (4-17) επί του Νηρέα Χαλανδρίου, για τη 10η αγωνιστική. Στο ντεμπούτο του Αλεξάνταρ Τσίριτς στον πάγκο, οι Υπερπρωταθλήτριες Ευρώπης επικράτησαν εύκολα με 37-4 του ΝΟ Ρεθύμνου στο Παπαστράτειο, για την 11η αγωνιστική της Α1, παίζοντας εξαιρετικό πόλο σε όλη τη διάρκεια!
Τα κορίτσια του Ολυμπιακού, μερικές ημέρες (5/2) πριν από την πρώτη «μάχη» με την Ντουναϊσβάρος στον Πειραιά, για τη φάση των «8» της Euroleague, παρουσίασαν πολύ καλό πρόσωπο, κυριάρχησαν απόλυτα επί της ομάδας του Ρεθύμνου και με πρώτη σκόρερ την Β. Πλευρίτου με επτά γκολ, έφτασαν άνετα στην τελική επικράτηση. Πλέον, οι «ερυθρόλευκες» στρέφουν την προσοχή τους στην Κύπελλο, καθώς την Τετάρτη (2/2) αντιμετωπίζουν τον ΝΟ Βουλιαγμένης στο Παπαστράτειο, για τον πρώτο προημιτελικό.
Κόντρα στον ΝΟ Ρεθύμνου, η ομάδα του Αλεξάνταρ Τσίριτς ξεκίνησε πολύ δυνατά και προηγήθηκε με 7-1 στο πρώτο οκτάλεπτο, ενώ στο φινάλε της δεύτερης περιόδου, «εκτόξευσε» το δείκτη του σκορ στο 19-2. Στην τρίτη περίοδο, ο Ολυμπιακός δεν δέχθηκε γκολ από τις φιλοξενούμενες, έπαιξε εξαιρετική άμυνα και ξέφυγε με +26 (28-2), ενώ στη στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο, συνέχισε με το πόδι στο «γκάζι» και πανηγύρισε τη νίκη με +33 (37-4).
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.