Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Παίκτης του Παναιτωλικού θα πρέπει να θεωρείται ο Ζοάο Πέδρο, ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για την χώρα μας.
Την Παρασκευή (21/01), ο 25χρονος Πορτογάλος επιθετικός έδωσε το τελευταίο του αγώνα ως βασικός με τη φανέλα της Πάσος Φερέιρα απέναντι στην Μποαβίστα, με το ματς να λήγει 1-1 και πλέον ετοιμάζεται να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.
Ο Ζοάο Πέδρο είναι καθ’ οδόν για τη χώρα μας και τις επόμενες ώρες-ημέρες αναμένεται να βάλει την υπογραφή του στα «καναρίνια» και να ανακοινωθεί επίσημα.
Μάλιστα δεν αποκλειέται εφόσον κυλήσουν όλα ομάλα και ο παίκτης ανακοινωθεί και επίσημα από τα «καναρίνια» να συμπεριληφθεί ο Πορτογάλος στην αποστολή της ομάδας για την ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό(26/01,17.00) στο «Γ.Καραϊσκακής».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Η Γκενκ χρειάστηκε την παράταση για να περάσει στους «16» του Europa League (1-3 κ.δ, 3-3 παρ.). Πρόκριση και για την Μπολόνια (1-0). Δείτε τις ομάδες που προκρίθηκαν.