Άλεκ Μπάλντουιν – Το κινητό του εξετάζουν οι αρχές
Συνεχίζουν οι έρευνες για την υπόθεση θανατηφόρου πυροβολισμού στα γυρίσματα της ταινίας Rust, με τον Άλεκ Μπάλντουιν να παραδίδει το κινητό του στις αρχές
Μήνες μετά τον τον θανατηφόρο πυροβολισμό στα γυρίσματα της ταινίας Rust, ο Άλεκ Μπάλντουιν παραμένει στο κάδρο των ερευνών. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του και έναν αξιωματούχο της αστυνομίας, ο Άλεκ Μπάλντουιν παρέδωσε τελικά το κινητό του τηλέφωνο στις αρχές που το ζητούσαν με ένταλμα ήδη από τον Δεκέμβριο.
Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σάντα Φε είχε αναφέρει νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα ότι εξακολουθούσε να προσπαθεί να πάρει τη συσκευή του ηθοποιού.
Την Παρασκευή ο εκπρόσωπος του σερίφη, Χουάν Ρίος, γνωστοποίησε ότι το τηλέφωνο του Μπάλντουιν παραδόθηκε στις αρχές της κομητείας Σάφολκ της Νέας Υόρκης, οι οποίες ήταν στη διαδικασία λήψης σχετικών δεδομένων προκειμένου να τα αποστείλουν στη Σάντα Φε.
Το ένταλμα έρευνας έδωσε το δικαίωμα στους ερευνητές να κατασχέσουν το τηλέφωνο του Μπάλντουιν προκειμένου να εξετάσουν τα μηνύματα και άλλες αποθηκευμένες πληροφορίες στη συσκευή, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.
Αρνείται ο δικηγόρος του Μπάλντουιν την οποιαδήποτε σύνδεση
Ο Άαρον Ντάιερ, δικηγόρος του Μπάλντουιν, επιβεβαίωσε ότι ο ηθοποιός είχε παραδώσει το τηλέφωνο στις αρχές την Παρασκευή. «Όμως, το ζήτημα δεν αφορά το τηλέφωνό του και δεν υπάρχουν απαντήσεις στη συσκευή. Ο Άλεκ δεν έκανε τίποτα κακό», δήλωσε ο Ντάιερ. «Το πραγματικό ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι πώς βρέθηκαν αρχικά οι αληθινές σφαίρες στον χώρο των γυρισμάτων», συμπλήρωσε.
Ο Μπάλντουιν έκανε πρόβα μίας σκηνής στα γυρίσματα του γουέστερν Rust όταν το όπλο που κρατούσε εκπυρσοκρότησε και μία σφαίρα σκότωσε την κινηματογραφίστρια Χαλίνα Χάτσινς. Ο ηθοποιός έχει δηλώσει πως δεν τράβηξε τη σκανδάλη και ότι είναι συντετριμμένος εξαιτίας του περιστατικού.
- Μα τι μπορεί να κάνει για μένα το mentoring;
- Το ιδιαίτερο μήνυμα του Νεϊμάρ σε Ροντρίγκο: «Διάδοχέ μου σου ζητώ μόνο ένα πράγμα…»
- Πέμη Ζούνη: Αποκαλύπτει τον χωρισμό με τον σύζυγό της
- ΠΑΣΟΚ: Στρατηγική δομικής αντιπολίτευσης και θεσμικότητα στα εθνικά
- Θεσσαλονίκη: 17χρονος γρονθοκόπησε συμμαθητή του στις τουαλέτες του σχολείου
- Η κυβερνητική προσπάθεια να εκμεταλλευτεί τον πόλεμο για να εξασφαλίσει επανεκλογή θα πέσει στο κενό
- Ο Τζον Πουλακίδας και το ντεμπούτο στο ΝΒΑ με τους Μάβερικς – Τα πρώτα λεπτά και η στατιστική του
- Χρυσή Αυγή: Εγκληματική οργάνωση με τη βούλα του Εφετείου – Ιστορική απόφαση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 04.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/elen-laureano-aG4jfiaRm7E-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442