Μετά από 80 λεπτά Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και τις υπερ-προσπάθειες των γιατρών στο Μαμάτσειο Nοσοκομείο Κοζάνης, επανήλθε η καρδιακή λειτουργία 26χρονης , με καταγωγή από τον Κρόκο Κοζάνης, που είχε γεννήσει πρόσφατα κι έμενε μαζί με το σύζυγό της στην Κοζάνης, που υπέστη ανακοπή, νωρίτερα, το πρωί, γύρω στις 10:50 π.μ.
Ωστόσο, όπως γίνεται αντιληπτό η κατάστασή της είναι ιδιαίτερα κρίσιμη κι οι ευχές όλων μας είναι αυτή η πρώτη σημαντική νίκη να συνεχισθεί – και με άλλες (νίκες) – τις επόμενες ώρες και 24ωρα.
Σύμφωνα με το Kozan.gr, η 26χρονη, που είναι διασωληνωμένη, αν όλα πάνε καλά, θα διεκομίσθη σε κάποια ΜΕΘ νοσοκομείου για περαιτέρω νοσηλεία.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας