Ο ΛεΜπρόν «αρπάχτηκε» με τον Μονκ για μια πάσα (vid)
Οι Λέικερς φαίνεται να μοιάζουν με… καζάνι που βράζει, καθώς υπήρξε νέο μίνι επεισόδιο με ΛεΜπρόν και Μονκ.
Οι Λείκερς παλέυουν να βρουν σταθερότητα και ρυθμό, γεγονός που τους εκνευρίζει. Στην ήττα από τους Γκρίζλις με 108-95 δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα σε ΛεΜπρόν και Μονκ.
Ο γκαρντ των Λέικερς επέλεξε να σουτάρει για τρεις και να αστοχήσει, αντί να πασάρει στη ρακέτα για να τελειώσει τη φάση ο Χάουαρντ, γεγονός που εξόργισε τον «Βασιλιά», που δεν δίστασε να του τα… χώσει, γι’ αυτή του την επιλογή.
Δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από το συμβάν, μεταξύ Ντέιβις και Χάουαρντ, με τον Φρανκ Βόγκελ να ξαλλείται να βρει επειγόντως λύση και να κάνει σωστή διαχείρηση στα «εγώ» της ομάδας.
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Βίρτους Μπολόνια – Χάποελ Τελ Αβίβ 74-79: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Ιτούδη και κορυφή στη Euroleague
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)

















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442