Η νέα παραλλαγή ‘Ομικρον του κορονοϊού έχει εξαπλωθεί σε όλη τη Δανία, ανακοίνωσαν σήμερα οι υγειονομικές αρχές μετά την καταγραφή μεγάλων εστιών της παραλλαγής στο ανατολικό και το δυτικό τμήμα της χώρας.
«Έχουμε σε όλη την κοινωνία τώρα μόλυνση με την παραλλαγή Όμικρον», δήλωσε η διευθύντρια της Αρχής Ασφάλειας Ασθενών της Δανίας Ανέτε Λίκε Πέτρι στους δημοσιογράφους.
Η Δανία έχει καταγράψει συνολικά 398 κρούσματα της μόλυνσης με την παραλλαγή που ταυτοποιήθηκε πρώτη φορά στη Νότια Αφρική.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας