Θέμης Αδαμαντίδης – Τροχαίο ατύχημα για τον τραγουδιστή
Τι συνέβη στον Θέμη Αδαμαντίδη;
Σε τροχαίο ενεπλάκη αργά το βράδυ της Παρασκευής ο Θέμης Αδαμαντίδης, ενώ πήγαινε στο νυχτερινό κέντρο «Εμπατή» όπου εμφανίζεται μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή.
Σύμφωνα με το nassosblog, ο αγαπημένος τραγουδιστής τραυματίστηκε άσχημα στο γόνατο και τον αστράγαλό του όταν δεύτερο όχημα έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα ο ίδιος να τρανταχτεί και να χτυπήσει στο μπροστινό μέρος του οχήματός του.
Η προχθεσινή του εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο κατέστη αδύνατο, απόψε όμως θα δώσει κανονικά το «παρών» στο κέντρο αν και τραυματισμένος, πιθανότατα χωρίς να μπορεί να τραγουδήσει όρθιος στην πίστα.
- Καθαρά Δευτέρα: Πώς πήρε το όνομά της και γιατί πετάμε χαρταετό
- Η εμπλοκή της Ελλάδας στην ένταση ΗΠΑ – Ιράν – Επισκέψεις αμερικανο – ΝΑΤΟικών σε στρατιωτικά νοσοκομεία
- Έρευνα της La Liga για συνθήματα θανάτου των οπαδών της Οσασούνα προς τον Βινίσιους
- Ελιά: Πώς ο «πράσινος χρυσός» της Ελλάδας φέρνει επενδύσεις
- Ο αληθινός Σέρπικο, ο Αλ Πατσίνο, η διαφθορά της αστυνομίας και το soundtrack του Μίκη Θεοδωράκη – Μια ιστορία από τα 70s
- Επιστρέφει η περιφερειακή λίγκα στα Βαλκάνια
- Πτολεμαΐδα: Στο χειρουργείο 17χρονος που τραυματίστηκε από κροτίδα
- Η αφιέρωση του Κώστα Σλούκα στον Αταμάν για τον χαμό της μητέρας του (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/tony-chen-9hX9N-wMyzQ-unsplash-1-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442