Το Λαύριο μπορεί να ηττήθηκε με σκορ 74-62 από τη Νίζνι Νόβγκοροτ στη Ρωσία όμως συνεχίζει να κρατά την τύχη στα χέρια του όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Το Λαύριο απώλεσε την ευκαιρία για ένα σπουδαίο «διπλό», που θα το έβαζε για τα καλά στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Basketball Champions League, μέσω play in αφού ηττήθηκε με σκορ 74-62 από τη Νίζνι στο Νόβγκοροντ, για την 4η αγωνιστική της διοργάνωσης.
Το σύνολο του Χρήστου Σερέλη έχασε και τη διαφορά (+9, 86-95) από τη νίκη της επί ελληνικού εδάφους. Ωστόσο συνεχίζει να κρατά την τύχη στα χέρια του, μιας και αν επικρατήσει της Μάλαγα ή της Ντιζόν στις επόμενες αγωνιστικές τότε θα πάρει εκείνο την πρόκριση.
Πλέον το Λαύριο έχει ρεκόρ 2-2 στον 3ο όμιλο, ενώ στον αντίποδα οι Ρώσοι πανηγύρισαν την πρώτη νίκη τους, παραμένοντας όμως στην τελευταία θέση.
Η ελληνική ομάδα πάλεψε αρκετά για να πάρει τη νίκη, όμως πλήρωσε τα κακά δεκάλεπτα που έκανε στο δεύτερο και το τρίτο, με αποτέλεσμα οι Ρώσοι να χτίσουν διαφορά και να εξασφαλίσουν εν τέλει το θετικό αποτέλεσμα.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.