Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Απαντάει αν είναι ζευγάρι με τον πρώην σύντροφο της Ιωάννας Μπέλλα
Είναι τελικά σε σχέση η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου;
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απάντησε στις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον πρώην της Ιωάννας Μπέλλας, λέγοντας πως δεν ξέρει καλά καλά το επώνυμό του.
«Έχει συζητηθεί πολύ. Ακούστηκαν κάποια πράγματα που δεν τα γνωρίζαμε. Όπως, ας πούμε, ότι ο πρώην άντρας μου έχει σχέση με κάποια άλλη κοπέλα. Είμαστε μια χαρά όμως, είμαστε πολύ καλά. Δεν έχει πάρει έκταση όλο αυτό, σταματάει εδώ», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.
«Δεν έχω σχέση με τον πρώην σύντροφο της Ιωάννας Μπέλλα. Καλά καλά δεν ξέρω ούτε το επώνυμό του. Αν το ξέρετε να μου το πείτε. Αυτή τη στιγμή ασχολούμαι με το J2US και με τη δουλειά μου και είμαι ελεύθερη».
«Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά, τον άνθρωπο τον έχω δει μόνο μία φορά, στα μπουζούκια, που μου τον γνώρισαν κοινοί μας φίλοι. Έκτοτε δεν τον έχω ξαναδεί. Είναι ψευδές και θέλω να σταματήσει εδώ», είπε ενοχλημένη η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.
Δείτε το βίντεο
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (28/3): Πού θα δείτε το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και το Super Cup της Superleague 2
- Πότε ξεκινούν οι διακοπές του Πάσχα για τα σχολεία
- Εύβοια: Μεθυσμένος 44χρονος επιτέθηκε σε αστυνομικό εν ώρα υπηρεσίας
- Κώστας Σλούκας: Η 300άρα, ο Γιουλ και ο… Παπανικολάου
- Κυριακή η αλλαγή της ώρας – Αύριο, οι δείκτες του ρολογιού μία ώρα μπροστά
- Σπύρος Σκούρας, ο Έλληνας με το φτωχό υπόβαθρο που κατέκτησε το Χόλιγουντ του 20ού αιώνα
- Τραγωδία με 22 νεκρούς μετανάστες ανοιχτά της Ιεράπετρας – Πέταξαν τις σορούς στη θάλασσα
- Βουλιαγμένη: Σήμερα η επιχείρηση ανάσυρσης της σορού του 34χρονου δύτη από το «πηγάδι του Διαβόλου»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 28.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/daniil-silantev-MrdCtp7qsrM-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442