Η Γουλβς πήρε τη νίκη με 2-1 επί της Έβερτον στο «Μολινό» στο ματς που έκλεισε τη 10η αγωνιστική της Premier League.
Η ομάδα του Μπρούνο Λάζε ανέβηκε στην 7η θέση με 16 βαθμούς, ρίχνοντας τα «ζαχαρωτά» (που έμειναν για 5ο σερί ματς μακριά από τη νίκη) στη 10η θέση με 14 βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά και βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 15′ με τον Χι-Τσαν, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η Γουλβς συνέχισε να πιέζει και κατάφερε να πετύχει δύο γκολ πριν την ανάπαυλα, και μάλιστα σε διάστημα 4 λεπτών. Στο 28′ ο Κίλμαν άνοιξε το σκορ και στο 32′ ο Χιμένεθ σημείωσε το 2-0.
Η Έβερτον αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο, ανέβασε την απόδοσή της και στο 66′ μείωσε σε 2-1 με τον Ιγουόμπι. Η Γουλβς έχασε μεγάλη ευκαιρία δύο λεπτά αργότερα, με το σουτ του Τρινκάο να περνάει άουτ, με το 2-1 να μένει ως το τέλος.
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί