Στο Αγρίνιο δοκιμάζεται απόψε ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να αντιμετωπίζουν τον Παναιτωλικό στις 19:30, για την 8η αγωνιστική της Superleague.
Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ο Πέδρο Μαρτίνς παρατάσσει τον Ολυμπιακό με 4-3-3, έχοντας τον Βατσλίκ μπροστά από την εστία και τους Λαλά, Σωκράτη, Μπα και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας. Οι Εμβιλά, Μαντί Καμαρά και Αγκιμπού Καμαρά θα είναι στα χαφ, με τους Μασούρα και Ρόνι Λόπες στα δύο άκρα και τον Τικίνιο στην κορυφή της επίθεσης.
Συνοπτικά η 11άδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι στο Αγρίνιο: Βατσλίκ, Λαλά, Σωκράτης, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μάντι Καμαρά, Αγκιμπού, Μασούρας, Ρόνι Λόπες και Τικίνιο.
Οι Πειραιώτες, μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής (2-1), θέλουν να πάρουν το τρίποντο και να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στα παιχνίδια του Δικεφάλου του Βορρά με τον Απόλλωνα Σμύρνης και στο αντίστοιχο της ΑΕΚ με τον Αρη.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με μία από τις πιο δυνατές ομάδες των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να αγωνιστεί το Σάββατο (21/2) η ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.