Η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει ένα πολύ σημαντικό διπλό απέναντι στον Ιωνικό Νίκαιας, με τον Έρικ Γκρίφιν να είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης.
Ο Αμερικανός τόνισε στις δηλώσεις του πως η νίκη ήταν πολύ σημαντική καθώς η Ένωση θέλει να ανέβει στη βαθμολογία, ενώ αναφέρθηκε και στη δική του πολύ καλή απόδοση.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Έρικ Γκρίφιν:
Για το ματς: «Ήταν θέμα της άμυνας. Κάναμε νταμπλ τιμ στον πλέι μέικερ της αντίπαλης ομάδας, αλλά στο τέλος παίξαμε άμυνα και κερδίσαμε».
Για τη σημασία της νίκης: «Χρειαζόμαστε κάθε νίκη και είναι σημαντική, γιατί θέλουμε και πάλι να ανέβουμε στη βαθμολογία».
Για τα 4 κοψίματα: «Είναι προσωπικό ρεκόρ τα 4 μπλοκ. Κάνω ότι μπορώ για να κερδίσει η ομάδα».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με μία από τις πιο δυνατές ομάδες των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να αγωνιστεί το Σάββατο (21/2) η ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.