Ο Νεϊμάρ είναι, ξανά, συμπαίκτης με τον Λιονέλ Μέσι και, όπως εξομολογήθηκε, ελπίζει πως θα καταφέρουν να πετύχουν όσα πέτυχαν και στην Μπαρτσελόνα. Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, που ήταν ένας από τους λόγους που ο Αργεντινός επέλεξε τη γαλλική ομάδα τόνισε πως θέλει οι δυο τους να επαναλάβουν τις εμφανίσεις που είχαν με τους μπλαουγκράνα.
Σε δηλώσεις του στο RMC, ο Βραζιλιάνος άσος είπε: «Ελπίζω να επαναλάβουμε με τον Μέσι όσα κάναμε στην Μπαρτσελόνα. Όταν ήρθα εδώ το 2017, ήρθα με την πρόθεση να το κερδίσω και τώρα έχουμε πιο δυνατή ομάδα με με υψηλότερης ποιότητας παίκτες.
Δεν χρειάζεται να σχολιάσω για το ατομικό ταλέντο που υπάρχει εδώ. Πρέπει να προσαρμοστούμε, αλλά από τη στιγμή που θα το πετύχουμε, θα είμαστε μια πολύ ισχυρή ομάδα».
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.