Κωστής Μαραβέγιας – Η πρώτη του εμφάνιση μετά τον γάμο
Τι δήλωσε στις κάμερες ο γνωστός τραγουδιστής
Την περασμένη Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου, ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο γραφικό νησί της Ύδρας.
Παρά το γεγονός ότι το αγαπημένο ζευγάρι επιχείρησε να τελέσει το μυστήριο με άκρα μυστικότητα και λίγους μόνο καλεσμένους, η είδηση διέρρευσε και τελικά ο γάμος τους έγινε θέμα συζήτησης των ημερών.
Τελικά, οι δυο τους ανακοίνωσαν και επίσημα το ευτυχές γεγονός μέσα από αναρτήσεις τους στο Instagram που έσταζαν μέλι – αν και ήδη οι φωτογράφοι τους είχαν τσακώσει να μεταβαίνουν προς την εκκλησία αλλά και να τριγυρίζουν το νησί.
Ακόμη και σήμερα, το γεγονός αποτελεί αντικείμενο συζήτησης.
Και τη Δευτέρα, η κάμερα τσάκωσε για πρώτη φορά μετά το μυστήριο τον νιόπαντρο Κωστή Μαραβέγια, στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση.
Δείτε τα πλάνα της εκπομπής «Breakfast @ Star»:
- Χριστοδουλίδης μετά την επίθεση με drone στη βάση στο Ακρωτήρι: Δεν θα αποτελέσουμε μέρος στρατιωτικής επιχείρησης
- Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 6 Μαρτίου
- Ιράν – Λαριτζανί: «Δεν θα διαπραγματευτούμε με τις ΗΠΑ»
- Ένας νέος κόσμος… «Χωρίς άντρες» στη Σκηνή Brecht-2510
- Η χώρα δεν έχει ανάγκη την ιδιωτική εξωτερική πολιτική του υπουργού Υγείας
- Αρκάς: Η καλημέρα της νέας εβδομάδας
- Κολωνός: Η νεκρή έγκυος έψαχνε δομή για κακοποιημένες γυναίκες – Τι είχε πει σε φίλους της
- Το διάλειμμα είναι απαραίτητο για το μυαλό μας, σύμφωνα με την επιστήμη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 02.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/brennan-wolf-5ZTesI4UxpY-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442