Η Ελένη Μενεγάκη δήλωσε στην εκπομπή της «Ελένη» πως η μητέρα της είναι φανατική τηλεθεάτρια της πολύ πετυχημένης σειράς του Mega «η Γη της Ελιάς».
«Κάθε μέρα και κάτι καινούργιο. Το ότι με ρωτούσε η μάνα μου για τον συμβολαιογράφο που είχαμε προχθές εδώ καλεσμένο, τον Μάξιμο Μουμούρη… Με ρώτησε αν μου είπε τίποτα όταν έκλεισαν τα φώτα. Με ρώταγε: “Τι γίνεται; Με τη Γκερέκου τι παίζει, αυτός είναι πίσω από όλα αυτά;”.
Της λέω “μαμά ειλικρινά δε μου είπε τίποτα ο άνθρωπος”. “Καλά καλά σου έχουν πει να μην τα λες ούτε στη μάνα σου μου” λέει. Πρέπει να μου δώσετε spoiler για τη μάνα μου, γιατί θα αρχίσει να με εκβιάζει» είπε αστειευόμενη η Ελένη Μενεγάκη.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας