Παρί – «Εξαφάνισε» σημαία της Ρεάλ από φωτογραφία του Εμπαπέ
Η Παρί Σεν Ζερμέν συνεχάρη τον Κιλιάν Εμπαπέ για την κατάκτηση του Nations League, όμως τροποποίησε μια φωτογραφία, σβήνοντας μια σημαία της Ρεάλ Μαδρίτης.
Όμως πριν δώσει τα συγχαρητήρια της πήρε όλα τα… απαραίτητα μέτρα. Σε μια από τις φωτογραφίες φαινόταν στο βάθος σημαία της Ρεάλ Μαδρίτης και οι Παριζιάνοι ούτε να ακούνε, ούτε πόσο μάλλον να βλέπουν το όνομα της «Βασίλισσας», γι’ αυτό και άφησαν την τεχνολογία να κάνει τα «μαγικά της» και την έβγαλαν από το φόντο.
Τα νεύρα και η πίεση από το συνεχές «μαρκάρισμα» των Ισπανών στον Εμπαπέ από το καλοκαίρι και η πιθανότητα φυγής του στο τέλος της σεζόν δε «χωνεύονται» εύκολα.
Η Εθνική Γαλλίας ανέβασε την ίδια φωτογραφία, με τη σημαία των «Μπλάνκος» όμως να υπάρχει κανονικά.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Χάποελ Τελ Αβίβ με 92-83, χάρη στην οποία μπορεί να ελπίζει ακόμη και στην κορυφή της Euroleague στην κανονική περίοδο.
Ο Ολυμπιακός ήταν «αγκαλιά» με τη νίκη τη Βαλένθια, όμως δύο 2/3 βολές του Ντε Λαρέα με 2,9'' για τη λήξη και στη συνέχεια ένα άστοχο τρίποντο του εξαιρετικού ως τότε Φουρνιέ οδήγησαν σε ήττα....