Επιστροφή στις νίκες με εντυπωσιακό τρόπο για την Κ17 του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου ήταν καταιγιστική κόντρα στον Πανιώνιο του οποίου επικράτησε με 9-0 σκοράροντας με διαφορετικούς τρόπους και πρωταγωνιστές.
Ο Μοίρας έκλεψε και σκόραρε στο 13’ ανοίγοντας το σκορ για να ακολουθήσει αυτογκόλ των φιλοξενούμενων μετά από προσπάθεια του Φανάρα στο εικοσάλεπτο. Τρία λεπτά μετά και πάλι ο Μοίρας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από ασίστ του Μουζακίτη με τον τελευταίο να γράφει το 4-0 στο 33’ από πάσα του Αλαφάκη. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με δύο δοκάρια για τον Ολυμπιακό από Γατόπουλο και Μουζακίτη.
Με τέρμα στο 47’ ο Μοίρας έκανε χατ τρικ εκμεταλλευόμενος την πάσα του Γατόπουλου για το 5-0 ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Θρύλος πέτυχε τέσσερα ακόμα γκολ. Κακακιός (80’), Πιστικός (85’, 88’) και Μεμέτογλου (90’ πέναλτι που κέρδισε ο Γατόπουλος) διαμόρφωσαν το τελικό σκορ του ματς φέρνοντας τους «ερυθρόλευκους» στους 13 βαθμούς.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
LIVE: Αταλάντα – Ντόρτμουντ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Ντόρτμουντ για τα νοκ-άουτ play offs του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 7.
Απονομή σημάτων σε μια περιθωριακή εκδήλωση που κανείς δεν πήρε χαμπάρι, ενώ στο παρελθόν αποτελούσε μεγάλο γεγονός και τώρα κατέδειξε τον ξεπεσμό της διαιτησίας