Αρκουμανέας – Προς παραίτηση ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ – Τα σενάρια για τη διαδοχή του
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναγιώτης Αρκουμανέας σκοπεύει να υποβάλει την παραίτησή του στον υπουργό Υγείας
Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, φαίνεται πως θα αποχωρήσει από τη θέση του, καθώς σκοπεύει να υποβάλει την παραίτησή του στον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.
Ο κ. Αρκουμανέας έχει αναφέρει προφορικά την πρόθεσή του να αλλάξει σελίδα στην επαγγελματική του πορεία, και σύμφωνα με πληροφορίες το επόμενο διάστημα θα υποβάλει γραπτώς την παραίτησή του.
Δεν αποκλείεται μάλιστα να δούμε σύντομα τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ σε κάποια καίρια θέση άλλου υπουργείου μαζί με γνώριμα για εκείνον πρόσωπα.
Διαβάστε επίσης: Προς παραίτηση ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ; – Τι απάντησε ο Θάνος Πλεύρης
Τα σενάρια για την αντικατάστασή του
Όσον αφορά το ποιος θα αναλάβει τη θέση του προέδρου του ΕΟΔΥ, στο κρίσιμο σημείο για την πορεία της πανδημίας, τις τελευταίες ώρες επιμένουν τα σενάρια που θέλουν τον Θεόδωρο Βασιλακόπουλο ως υποψήφιο αντικαταστάτη.
Ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, έχει «ξεχωρίσει» όχι μόνο για την επιμονή του όσον αφορά την αναγκαιότητα του εμβολιασμού, αλλά και για την αντιπαράθεσή του με τις «θέσεις» των αρνητών, ακόμα και στον τηλεοπτικό αέρα.
Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για την παραίτηση του κ. Αρκουμανέα αλλά ούτε και για το ποιος θα τον αντικαταστήσει εάν κάτι τέτοιο οριστικοποιηθεί.
- Συνάντηση ΚΕΔΕ – Ένωσης Δήμων Κύπρου: Κοινός βηματισμός και ενίσχυση της θεσμικής συνεργασίας
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Μαράια Κάρεϊ θα τραγουδάει στα ιταλικά, όσο η ICE «παρελαύνει» στην τελετή έναρξης
- Θεσσαλονίκη: Κάθειρξη 5 ετών στον 72χρονο που σκότωσε με σκεπάρνι τον γιο του
- H Κομισιόν απειλεί το TikTok με πρόστιμο για τον «εθιστικό σχεδιασμό» του
- Παναθηναϊκός: Στην Τουρκία συνεχίζει ο Μλαντένοβιτς
- Μετρό: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή – Τα δρομολόγια και οι σταθμοί που επηρεάζονται
- Ισχυρός σεισμός 4,9 Ρίχτερ στην Ανατολική Τουρκία
- Τσουκαλάς: Δικαίωση της στάσης του ΠΑΣΟΚ η απόφαση του Αρείου Πάγου για τον τόκο στη βασική οφειλή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 06.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-david-kanigan-239927285-35070884-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442