Κλοπ για Τσιμίκα – «Ο Κώστας έπαιξε ένα κορυφαίο παιχνίδι»
Ο Γιούργκεν Κλοπ εκθείασε ξανά τον Κώστα Τσιμίκα ο οποίος συνεχίζει τις πολύ καλές του εμφανίσεις με τη Λίβερπουλ μετά και το ματς με την Κρίσταλ Πάλας
Ο Κώστας Τσιμίκας σημειώνει τη μία καλή εμφάνιση μετά την άλλη στη φετινή Λίβερπουλ και πραγματοποίησε μία ακόμα τέτοια στη χθεσινή (18/09) νίκη των «ρεντς» κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, αναγκάζοντας τον Γιούργκεν Κλοπ να σταθεί ξανά στην πολύ καλή απόδοσή του.
Μετά το παιχνίδι, ο 54χρονος τεχνικός έκανε δηλώσεις λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως ο Έλληνας ακραίος οπισθοφύλακας πραγματοποίησε ένα κορυφαίο παιχνίδι συμβάλλοντας τα μέγιστα μαζί με τους Φαν Ντάικ, Κονατέ και Μίλνερ για να διατηρηθεί ανέπαφη η εστία της ομάδας.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γερμανός στην ιστοσελίδα της Λίβερπουλ:
«Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να προσαρμοστεί ο Κονατέ. Νομίζω ότι όλοι είδαμε τι είδους δυνατότητες έχει, είναι απίστευτος. Η τεχνική, η κατανόηση του παιχνιδιού, είναι όλα εκεί, αλλά όταν είσαι νεαρός και είσαι ήδη έμπειρος όπως ο Ιμπού, στηρίζεσαι μερικές φορές σε αυτές τις δεξιότητες και η Premier League σου δίνει σκληρά μαθήματα. Μαζί με τον Βιρτζ (Φαν Ντάικ) και το Μίλι (Μίλνερ) λειτούργησαν πολύ καλά, και ο Κώστας έπαιξε επίσης ένα κορυφαίο παιχνίδι»
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σύμφωνα με ανάρτηση δημοσιογράφου του ESPN, οι Μέμφις Γκριζλις είναι δεκτικοί πλέον σε προτάσεις για την παραχώρηση του 26χρονου αστέρα τους Τζά Μοράντ.
Άνεμος αλλαγής στην ΕΠΟ καθώς σε συνάντηση σε ταβέρνα της Κηφισιάς συζητήθηκαν τα προβλήματα της διαιτησίας λόγω «ακατάλληλου» Λανουά στην ηγεσία της ΚΕΔ
Ανεβαίνει η ένταση για τη διαιτησία στην Ιταλία καθώς τιμωρήθηκαν τρεις διαιτητές για πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ της Λάτσιο κόντρα στην Φιορεντίνα. Φωνάζουν για προβληματική εκπαίδευση οι ρέφερι