Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φαν Ντάικ – Το αφεντικό του «Άνφιλντ»

Φαν Ντάικ – Το αφεντικό του «Άνφιλντ»

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ έμεινε αήττητος σε ακόμη ένα παιχνίδι της Λίβερπουλ μέσα στο «Άνφιλντ» και απέδειξε ξανά πως είναι ο… άνθρωπος του Κλοπ.

Δυναμικά έχει ξεκινήσει τη σεζόν η Λίβερπουλ, καθώς η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κατάφερε να επικρατήσει και της Κρίσταλ Πάλας (3-0), μένοντας προς το παρόν μόνη στην κορυφή της Premier League με 13 βαθμούς.

Οι «κόκκινοι» είναι αήττητοι σε αυτές τις πρώτες αγωνιστικές και δείχνουν έτοιμοι να «χτυπήσουν» και πάλι το πρωτάθλημα, μετά την περσινή κακή σεζόν όπου αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα με τραυματισμούς.

Η πιο σημαντική απώλεια ωστόσο, δεν ήταν άλλη από αυτήν του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, όπως αποδείχθηκε και από τα τραγικά νούμερα της άμυνας που είχε η Λίβερπουλ την περασμένη σεζόν. Και ήδη, η αλλαγή φαίνεται σε αυτά τα πρώτα πέντε παιχνίδια στο πρωτάθλημα, όπου η Λίβερπουλ έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ!

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός είναι ο φυσικός ηγέτης της ομάδας του Κλοπ και φροντίζει να το δείχνει συνεχώς με πράξεις, με τα στατιστικά του να επαληθεύουν τον ρόλο που έχει στους «κόκκινους».

Σε 50 αναμετρήσεις που έχει δώσει στο «Άνφιλντ» σε επίπεδο Premier League ως ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, ο 30χρονος στόπερ δεν έχει ηττηθεί ποτέ. Ποτέ! Αήττητος στο «Άνφιλντ» σε 50 παιχνίδια!

Στο διάστημα που ο 30χρονος ήταν εκτός, η Λίβερπουλ ηττήθηκε τέσσερις συνεχόμενες φορές μέσα στο «σπίτι» της!

Παράλληλα, η Λίβερπουλ έχει δώσει συνολικά 100 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, με τον Φαν Ντάικ στην ομάδα. Απολογισμός; Μόλις 8 ήττες, έχοντας παράλληλα 76 νίκες και 16 ισοπαλίες.

Και η διαφορά που κάνει ο Φαν Ντάικ στην άμυνα, αλλά και γενικότερα σε όλη την εικόνα της Λίβερπουλ, φάνηκε πέρσι, όταν ο Ολλανδός τραυματίστηκε σοβαρά απέναντι στην Έβερτον, χάνοντας έτσι το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Ολλανδός ωστόσο επέστρεψε και συνεχίζει από εκεί που έμεινε, δίνοντας έτσι άλλον… αέρα στη Λίβερπουλ, αλλά και στον Γιούργκεν Κλοπ ο οποίος βλέπει και πάλι την… καλή Λίβερπουλ.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024