Χιλιάδες κόσμου έξω από το Όλντ Τράφορντ για τον Κριστιάνο
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει τη Νιούκαστλ το απόγευμα του Σαββάτου (11/9), και ο κόσμος συρρέει από νωρίς έξω από το Όλντ Τράφορντ περιμένοντας την αποστολή, προκειμένου να δει τον Κριστιανό Ρονάλντο.
Αναστάτωση έχει προκαλέσει το ενδεχόμενο ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στον σημερινό (11/9) αγώνα κόντρα στη Νιούκαστλ, για την 4η αγωνιστική της Premier League. Χιλιάδες φανς έχουν «κατασκηνώσει» έξω από το Όλντ Τράφορντ από το πρωί, και με την έναρξη του αγώνα να είναι στις 5 ώρα Ελλάδος, προκειμένου να δουν το ίνδαλμά τους.
Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ, συνεχίζουν να συρρέουν στον εξωτερικό χώρο του «Θεάτρου των Ονείρων», περιμένοντας την αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για να δουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο και να τον αποθεώσουν.
Hundreds of #MUFC fans already waiting in the hope they can catch a glimpse of Ronaldo getting off the bus pic.twitter.com/6r64SiYpON
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο Λούκα Ντόντσιτς δεν φτιάχνει απλά τον δικό του μύθο στο NBA, αλλά με όσα πετυχαίνει έχει βαλθεί να καταρρίψει και τα μυθικά ρεκόρ των απόλυτων θρύλων του αμερικανικού μπάσκετ.