Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
ΑΕΚ – Συνέχισε το ατομικό ο Γκαρσία

ΑΕΚ – Συνέχισε το ατομικό ο Γκαρσία

Ο Λιβάι Γκαρσία δεν έδωσε το παρών ούτε στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ.

Όλοι οι άνθρωποι της ΑΕΚ αναμένουν την επιστροφή του Λιβάι Γκαρσία στην αγωνιστική δράση, όμως αυτό δεν έγινε ούτε σήμερα.

Ο νεαρός εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο ακολούθησε και στη σημερινή προπόνηση της Ενωσης ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Αυτό σημαίνει πως είναι από δύσκολο έως απίθανο να είναι έτοιμος 100% για την πρεμιέρα της Superleague (12/9), όπου ο Δικέφαλος θα «κονταροχτυπηθεί» με τον Ιωνικό, μετά από τόσο μεγάλη αποχή.

Από εκεί και πέρα πάντως, το ιατρικό δελτίο των «κιτρινόμαυρων» είναι κενό, καθώς όλοι οι τραυματίες έχουν επιστρέψει.

Οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας προπονήθηκαν κανονικά, εκτός από τους διεθνείς, ενώ σημειώνεται πως η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη στις 19.00.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο