Όλοι οι άνθρωποι της ΑΕΚ αναμένουν την επιστροφή του Λιβάι Γκαρσία στην αγωνιστική δράση, όμως αυτό δεν έγινε ούτε σήμερα.
Ο νεαρός εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο ακολούθησε και στη σημερινή προπόνηση της Ενωσης ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.
Αυτό σημαίνει πως είναι από δύσκολο έως απίθανο να είναι έτοιμος 100% για την πρεμιέρα της Superleague (12/9), όπου ο Δικέφαλος θα «κονταροχτυπηθεί» με τον Ιωνικό, μετά από τόσο μεγάλη αποχή.
Από εκεί και πέρα πάντως, το ιατρικό δελτίο των «κιτρινόμαυρων» είναι κενό, καθώς όλοι οι τραυματίες έχουν επιστρέψει.
Οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας προπονήθηκαν κανονικά, εκτός από τους διεθνείς, ενώ σημειώνεται πως η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη στις 19.00.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Στα χέρια του κρατάει ο Ολυμπιακός την παραμονή στην πρώτη τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας στα play-off της Euroleague - Τι ισχύει με τις ισοβαθμίες και τι χρειάζονται οι «ερυθρόλευκοι» στις τελευταίες αγωνιστικές.
Το Αμύντας - Ανόρθωση έκρινε για τους γηπεδούχους την παραμονή στην Α1 Γυναικών ενώ υποβιβάστηκε η ομάδα του Βόλου (92-87), ωστόσο το ματς τελείωσε με σύρραξη στο παρκέ...