Τέσσερα χρόνια έχουν συμπληρωθεί από τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη, όμως η απώλεια παραμένει νωπή για τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

Με αφορμή τη θλιβερή επέτειο, ο γνωστός δικηγόρος μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι #not για την απουσία της συζύγου του, τον συχνά δύσκολο γάμο του, αλλά και τη σχέση του με τις κόρες και την εγγονή του, Ζένια Μπονάτσου.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος δήλωσε:

«Ο χρόνος περνάει γρήγορα, το κενό όμως παραμένει. Η απουσία είναι μόνιμη και σκληρή. Η Ζωή ήταν ένας άνθρωπος γενναιόδωρος, εκρηκτικός, ατίθασος, ερωτικός. Η Ζωή πάλεψε να συντηρήσει τον γάμο μας. Αυτά τα 41 χρόνια γάμου ήταν ένα πολύ όμορφο επίτευγμα που οφείλεται στη Ζωή. Πολλοί πίστεψαν ότι δεν θα διαρκέσει η συμβίωσή μας. Αλλά έφυγε νωρίς.

Υπήρχαν στιγμές δύσκολες στην κοινή μας ζωή. Υπήρχαν συγκρούσεις.  Με τη Ζωή διαφωνούσαμε στα πολιτικά ζητήματα γιατί είχε απόψεις πολύ έντονες.

Έχω πολλά προσωπικά της αντικείμενα. Τα χαζεύω και θυμάμαι. Ανταλλάσσαμε σημειώματα με τη Ζωή. Πολλές φορές της έγραφα και μου απαντούσε.

Στο σπίτι στο Πόρτο Ράφτη αφότου έφυγε η Ζωή δεν υπήρχε λόγος να πηγαίνω», είπε χαρακτηριστικά.

«Όλα είναι πάρα πολύ καλά. Οι σχέσεις της Μάρθας με τη Μαρία Ελένη έχουν αποκατασταθεί.  Παραμένει κάποια πικρία, ξεπερνάς και την πικρία και η ζωή συνεχίζεται» είπε ακόμα.

«Είναι οικογενειακό πρόβλημα το αυτοάνοσο της Ζένιας Μπονάτσου. Δυστυχώς από αυτό πέθανε ο πατέρας της. Δεν έχουμε καθημερινή επαφή με τη  Ζένια, την αγαπώ όμως και τη θαυμάζω».

Δείτε αναλυτικά τη συνέντευξη:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο