Ηράκλειο – 10χρονο παιδί στο έλεος των κυμάτων – Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο
Το 10χρονο παιδί παρασύρθηκε από τα κύματα με τον πατέρα του να το αντιλαμβάνεται και να πέφτει στη θάλασσα για να το σώσει και με τη βοήθεια και άλλων λουόμενων βγήκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του
Οι δυνατοί άνεμοι και τα πελώρια κύματα παρέσυραν ένα 10χρονο παιδί σε παραλία των Γουρνών στο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι του Σαββάτου όταν μία οικογένεια που κάνει διακοπές στο Ηράκλειο πήγε να κολυμπήσει παρά τους δυνατούς ανέμους και τα κύματα.
Το 10χρονο παιδί παρασύρθηκε από τα κύματα με τον πατέρα του να το αντιλαμβάνεται και να πέφτει στη θάλασσα για να το σώσει και με τη βοήθεια και άλλων λουόμενων βγήκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του.
Οι διασώστες του ΕΚΑΒ τελικά κατάφεραν να επαναφέρουν τον σφυγμό του παιδιού και το μετέφεραν αμέσως στο Βενιζέλειο νοσοκομείο για τις περαιτέρω εξετάσεις.
Να σημειωθεί ότι και ο πατέρας του παιδιού μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο καθώς στην προσπάθειά του να σώσει το παιδί χτύπησε σε βράχια με αποτέλεσμα να έχει εκδορές στο σώμα του.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.