Ο Ντάνι Πεντρόσα είχε ένα τρομακτικό ατύχημα στο Red Bull Ring, ωστόσο μετά την πτώση του δεν είχε ούτε… γρατζουνιά γλιτώνοντας τα χειρότερα.
Ο Ισπανός αναβάτης της ΚΤΜ, μιλώντας για τα όσα έζησε εκείνες τις στιγμές, τόνισε ότι ήταν πολύ τυχερός που δεν έπαθε κάτι και πως ήταν σοκαριστικό να βλέπει τις άλλες μηχανές να περνούν από δίπλα του στην πίστα.
Οι δηλώσεις του Ντάνι Πεντρόσα:
«Ήταν δύσκολο ξεκίνημα γιατί δεν ξέρω για ποιο λόγο έπεσα. Ίσως ακούμπησα τη εσωτερική γραμμή ή ίσως το ελαστικό ήταν πολύ κρύο στη δεξιά πλευρά του. Χρησιμοποιούσα το σκληρό ελαστικό μπροστά. Δεν ξέρω γιατί, μπήκα στη στροφή και όταν είχα τη μέγιστη κλίση προσπάθησα να σηκώσω τη μοτοσικλέτα, αλλά δεν σηκώθηκε και έμεινα κάτω, στην άσφαλτο.
Η μοτοσικλέτα έμεινε στη μέση της πίστα και ο Σαβαντόρι έπεσε πάνω της και χτύπησε, και λυπάμαι γι’ αυτό. Αλλά εγώ ήμουν πολύ τυχερός. Δεν νομίζω ότι μου έχει ξανασυμβεί αυτό στην καριέρα μου. Ήταν σοκ να βλέπω τις άλλες μοτοσικλέτες να περνάνε δίπλα μου από όλες τις μεριές. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά για εμένα».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
LIVE: Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ. Παρακολουθήστε live στις 19:15 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 23η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.
Με την παραδοσιακή του εμφάνιση θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τη Λεβερκούζεν στο Καραϊσκάκη, στο κρίσιμο ματς της 7ης αγωνιστικής του Champions League.
Ο Λανουά και οι συνεργάτες του στην ΚΕΔ παραπέμπουν σε λογική Ποντίου Πιλάτου. Βλέπουν το πρόβλημα αλλά δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους ούτε προσπαθούν να βελτιώσουν τη διαιτησία
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τοποθετήθηκε για τη νίκη του επί του Σιντάρο Μοτσιζούκι, ενώ ευχαρίστησε και τους Έλληνες οπαδούς που βρέθηκαν στις κερκίδες και τον χειροκρότησαν.