Νέες περιπέτειες για τον Πέδρο Ενρίκε. Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ συμφώνησε με τη Σίβασπορ και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία, υπογράφοντας συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2024.
Αφού η Σίβασπορ έδωσε στην Καϊσέρισπορ ένα εκατομμύριο ευρώ, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ και πρώην ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από την τουρκική ομάδα.
Έτσι, ο 31χρονος θα είναι συμπαίκτης με τον πρώην κεντρικό αμυντικό του Ατρόμητου, Δημήτρη Γούτα, ο οποίος ανακοινώθηκε επίσης από τη Σίβασπορ.
Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς τρελαίνει… κόσμο στο NCAA με τις επιδόσεις του και πρώην σταρ του NBA τον αποθεώνουν – Τα δεδομένα για το αν θα επιλέξει να αγωνιστεί με την Εθνική Σερβίας ή με την Ελλάδα
Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα με 21-12 της Βουλιαγμένης και συνεχίζει την ασταμάτητη πορεία του, έχοντας πλέον 20 νίκες σε 20 αγώνες και όντας μόνος πρώτος στη βαθμολογία – Κλείδωσε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα play offs