Στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου με την Ισπανία και το Κόσοβο στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής (18/7) η ΕΠΟ. Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε ότι το ματς με την Ισπανία, που είναι προγραμματισμένο για τις 11 Νοεμβρίου, αλλά και το παιχνίδι με το Κόσοβο, που είναι προγραμματισμένο για τις 14 Νοεμβρίου, να διεξαχθούν στο ΟΑΚΑ.
Οι αποφάσεις της Εκτελεστικής (Δ.Σ.) της ΕΠΟ:
Κατά τη σημερινή της συνεδρίαση η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε, μεταξύ άλλων, τις εξής αποφάσεις.
Να ανανεωθούν οι συμβάσεις των εξής ομοσπονδιακών τεχνικών (έως τις 30 Ιουνίου 2022):
Εθνική Γυναικών: Γιώργος Κυριαζής Εθνική Νέων (Κ19): Αναστάσιος Θέος Εθνική Παίδων (Κ17): Αλέξανδρος Αλεξιάδης Εθνική Ομάδα κάτω των 15 ετών: Άγγελος Χατζόπουλος Εθνική Νεανίδων (Κ19): Γιώργος Παπακώστας Εθνική Κορασίδων (Κ17): Κατερίνα Φαλίδα
Να διεξαχθούν στο ΟΑΚΑ οι αγώνες της Εθνικής Ανδρών εναντίον της Ισπανίας (11 Νοεμβρίου) και του Κοσόβου (14 Νοεμβρίου), στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.
Να διεξαχθούν σε γήπεδα της Αθήνας οι αγώνες της Εθνικής Γυναικών Ελλάδα-Σλοβενία (26 Οκτωβρίου) και της Εθνικής Ελπίδων Ελλάδα-Λευκορωσία (12 Νοεμβρίου), Ελλάδα-Ισλανδία (16 Νοεμβρίου).
Να οριστεί πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών ο κ. Ερωτόκριτος Ερωτοκρίτου.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Η γερμανική ομάδα ακυρώνει το ταξίδι της στις ΗΠΑ εν μέσω ανησυχιών για τις ενέργειες της ICE στη Μινεσότα και τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει.
Ο Ιγκόρ Τούντορ δηλώνει πως δεν απολαμβάνει τον ρόλο του στην Τότεναμ πριν από το ντεμπούτο του στην Premier League στο ντέρμπι με την ‘Αρσεναλ και υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό!
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αντρέ Λουίζ, ενόψει του παιχνιδιού που θα δώσει ο Ολυμπιακός με τον Παναιτωλικό το Σάββατο (21/2, 17:00) για την 22η αγωνιστική.
Σέρβικο δημοσίευμα χαρακτηρίζει τον Ανδρέα Τεττέη ως τον «Λαμίν Γιαμάλ» της Ελλάδας, μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο του διεθνούς επιθετικού στην Ευρώπη.