Το μεσημέρι της Δευτέρας (19/7) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τον γ’ προκριματικό γύρο και ο Ολυμπιακός θα μάθει το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλός του, εάν αποκλείσει τους Αζέρους.
Στη Νιόν της Ελβετίας θα είναι στραμμένα τα βλέμματα των ανθρώπων του Ολυμπιακού το μεσημέρι της Δευτέρας (19/7), καθώς στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τον τρίτο γύρο της προκριματικής φάσης του Champions League.
Οι Ερυθρόλευκοι, λίγες ημέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση με την Νέφτσι Μπακού (21/7) για τον δεύτερο γύρο, θα μάθουν το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλός τους στον επόμενο γύρο, εάν επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά και αποκλείσουν τους Αζέρους.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας, όπως έχετε ενημερωθεί από to10.gr, θα είναι ισχυροί καθ’ όλη τη διάρκεια των προκριματικών, ακόμα και στα playoffs. Οι Πειραιώτες έχουν 43.000 βαθμούς και στον τρίτο γύρο θα βρουν στον δρόμο τους μία από τις 12 ομάδες που βρίσκονται στους ανίσχυρους.
Συγκεκριμένα, τα έξι ζευγάρια από τα οποία θα προκύψει ο αντίπαλός τους θα είναι τα Λέγκια (Πολωνία) – Φλόρα (Εσθονία), Αλασκέρτ (Αρμενία) – Σέριφ (Μολδαβία), Λίνκολν Ρεντ Ιμπς (Γιβραλτάρ) – Κλουζ (Ρουμανία), Μάλμε (Σουηδία) – Ελσίνκι (Φινλανδία), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) – Ζάλγκιρις (Λιθουανία) και Μούρα (Σλοβενία) – Λουντογκόρετς (Βουλγαρία).
Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι πρώτοι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 3 και 4 Αυγούστου, ενώ οι ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 10 του ίδιου μήνα.
Οσον αφορά στα playoffs, η κλήρωση θα γίνει στις 2 Αυγούστου, ενώ οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 17 ή 18 Αυγούστου και οι ρεβάνς στις 24 ή 25 του ίδιου μήνα.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
LIVE: Άρης – ΑΕΚ. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – ΑΕΚ για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Νέα πρόσωπα στην 11άδα του Άρη οι Καντεβέρε, Άλβαρο, Γένσεν και Ντούντου για το αποψινό (11/1, 19.30) ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ ο Δώνης επιστρέφει στην αποστολή μετά από καιρό.
Ο Μάρκο Νίκολιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ρότα κι έτσι ο Οντουμπάτζο θα ξεκινήσει βασικός στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Άρη στο Βικελίδης. Στον πάγκο Βάργκα και Γκεοργκίεφ.
Ο Εργκίν Αταμάν δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος με όσα είδε από τον Παναθηναϊκό στη νίκη επί του Περιστερίου Betsson και αυτό φάνηκε στις δηλώσεις του μετά το ματς, όταν επέλεξε να αποθεώσει τον «αιώνιο» αντίπαλο της ομάδας του, τον Ολυμπιακό.