Δεν είναι μυστικό πως η Τσέλσι προσπαθεί να κάνει δικό της τον Έρλινγκ Χάαλαντ με νύχια και με δόνιτα. Όπως δεν είναι άγνωστο και το γεγονός πως η Ντόρτμουντ «δεν πουλάει», ειδικά από τη στιγμή που ήδη έχει ανακοινώσει τη μεταγραφή του Τζέιντον Σάντσο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Και για αυτό φαίνεται πως η Τσέλσι έχει ήδη έτοιμο το plan B… Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, οι «μπλε» του Λονδίνου εξακολουθούν να έχουν στα «ραντάρ» τους τον Ρομέλου Λουκάκου, για τον οποίο έχουν ρωτήσει ήδη την Ίντερ.
Όπως αναφέρει η Athletic, ο Βέλγος επιθετικός της Ίντερ βρίσκεται στη λίστα της Τσέλσι και του Τούχελ και σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση του Χάαλαντ, θα είναι αυτός ο οποίος θα κυνηγήσει η πρωταθλήτρια Ευρώπης.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Ο Ολυμπιακός παρουσίασε στο Βελιγράδι το μπάσκετ του Μπαρτζώκα, με τους πειραιώτες να πετυχαίνουν την πέμπτη νίκη τους στα έξι τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει στην Ευρωλίγκα
Μία ακόμη κακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Άρης Betsson κι έτσι ηττήθηκε με 77-96 από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στο Nick Galis Hall. - Ντεμπούτο για τον Κώστα Αντετοκούνμπο.