Αγκιμπού Καμαρά στο MEGA: «Ξέρω καλά τις απαιτήσεις του κόσμου, είμαι έτοιμος να δουλέψω»
Ο νεοαποκτηθείς άσος του Ολυμπιακού, Αγκιμπού Καμαρά, μίλησε για την πρώτη του εμπειρία στα ερυθρόλευκα μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τον Άρη.
Ο νεοαποκτηθείς άσος του Ολυμπιακού, Αγκιμπού Καμαρά, μίλησε για την πρώτη του εμπειρία στα ερυθρόλευκα μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τον Άρη.
Ο νεαρός εξτρέμ των πρωταθλητών Ελλάδας αναφέρθηκε στην πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα της ομάδας του λιμανιού, τονίζοντας χαρακτηριστικά στο MEGA: «Η πρώτη εμπειρία ήταν πολύ όμορφη, σε ένα πολύ ωραίο γήπεδο με πολύ καλό αγωνιστικό χώρο.
Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία και οι πρώτες εντυπώσεις ήταν πολύ καλές. Πρέπει να δουλεύω πολύ για να μπορέσω να βελτιώσω την απόδοσή μου.
Νιώθω καλά, νιώθω έτοιμος και ξέρω τις μεγάλες απαιτήσεις του κόσμου. Είμαι έτοιμος και ξέρω τι περιμένει ο κόσμος από εμένα».
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί